Bekijk volle/desktop versie : Verschil tussen joden en moslims vertegenwoordigers verdoofd slachten



16-07-2018, 10:11
Tegenwoordig heb jij geen halal vlees meer en daar ging vrijdag gebed vorige week er over in verschillende moskeeën.

Moslims blijven geld inzamelen om moskeeën te bouwen terwijl je nu al zo veel moskeeën hebt hier in Nederland.

Joden zijn voor uit gaan lopen en dachten al aan toekomst en hebben miljoenen euro's verzameld om een eigen geslacht huis te openen en moslims blijven altijd achter over leunen

16-07-2018, 10:13


Halalslacht en het aankomende Offerfeest
13 juli 2018
Naar Aanleiding van de Vele vragen Omtrent het Halalslachten tijdens Het offerfeest, Verwijst de Religieuze commissie van stichting as-Soennah naar de Verklaring van VIN (Vereniging Imams Nederland).



In de naam van Allah, de meest Barmhartige, de meest Genadevolle.
Donderdag 12 juli 2018 (28 shawwal 1439)

Betreft: issues aangaande de offerfeest

Alle lof en toe teen to Allah en moge Allah vrede en zegeningen schenken aan de Profeet Mohammed vrede zij met hem, zijn familieleden, en zijn metgezellen.

De Vereniging Imams Nederland Heeft onlangs Vele vragen ontvangen aangaande de Rituele Slacht gedurende Het offerfeest, in Het Bijzonder deur de Oproep van Enkele moslims OM hiervan af Te Zien in Het Licht van de Huidige gang van zaken Rondom Het ritueel slachten in Nederland. Met de hulp van Allah de Verhevene verklaren wij het volgende:

Ten eerste: de meerderheid van de moslimgeleerden kwalificeert het offeren als een sterk aanbevolen (religieuze) handeling; slechts enkelen stellen het offeren verplicht. Ongeacht de aangedragen onerbouwing, in staat om voorop dat er een afweging moet worden gemaakt op basis van de bestaande omstandigheden, die per individu, tijd en plaats kan varëren. Zolang een moslim in staat is om te offeren, dan dat hij van de goddelijke wetgeving en het doen herleven van de nobele profetische traditie.

Tweede tien: Er Bestaat Overeenstemming Onder De Moslimgeleerden de .dat Het Is Dan Offeren het beter Het Weggegeven Van De Geldwaarde Van Het Offerdier Als Liefdadigheid. Immers, Het offerfeest beslaat slechts Drie dagen (imam Shafi'i Heeft Een Vierde dag toegevoegd), terwijl Het Geven van Liefdadigheid gedurende Het gehele jaar wordt toegelaten. Soms Wordt er aangevoerd: Wij maken Een geldbedrag boven zodat Anderen in ons naam Het offerdier slachten, zodat ZIJ Het vlees Krijgen en Wij Het offer. Hoewel this in beginsel wordt toegelaten, is also Het gevaar DAT hierdoor Het offeren Onder de Toekomstige Generaties Zal verdwijnen.

Derde tien: De LEEFtijd Van Het Offerdier, de .dat In Nederland In De Meeste Gevallen Een Schaap Betreft: Is Tenminste Zes Maanden. This is Minder dan de eis van de Klassieke geleerden, aangezien bepaalde Hedendaagse geleerden, including de Europese Raad voor Fatwa en Onderzoek, van mening are DAT de eis van de LEEFtijd also is Voldaan als Het offerdier de vorm en omvang Heeft Van Een volwassen dier including die gesteld wordt in de religieuze wetgeving.

Vierde tien: Als Hoofdregel Geldt de .dat Het Elektrisch Verdoven Van Het Offerdier Voor De NA van Slacht Niet Is Toegestaan, Aangezien .DIT Valt Onder Het martelen Van Het Dier. Het toedienen van elektrische Schokken na de Slacht OM de bewegingen Van het dier te stoppen, brengt Geen Directe schade toe aan Het dier en Heeft Geen Invloed op de geldigheid van de Slacht. This vloeit voort uit Het principe van Het 'Minste kwaad voor' dat als solution is Aangenomen in juli 2017 Tussen de overheid, de joden en de moslims. Wat Betreft Het verdoven for the Slacht geldt : Komt Het dier te overlijden, dan mag Het Niet meer geconsumeerd Worden, is Het dier ingelogd in leven na de verdoving waardoor Het ingelogd bloedt en Beweegt, dan mag het wel geconsumeerd Worden.

Vijfde tien: Het Is De Taak Van De Moslims door OM De Gewijde Tekenen Van Allah , In A staan Te Houden including Opgebaard In De Eerbiedwaardige Koran The : " [Vertaal ] Engels Wie Van De Gewijde Tekenen Allah , (including Het Offeren) Eer Bewijst; Voorwaar, de .dat is (Teken) Van Taqwa (Godsvrees) In De Harten "[22:32]. Het oproepen OM Het offeren Niet uit te Voeren, is daarom in Strijd met de goddelijk Wetgeving.

This oproepen Zijn bovendien Niet overtuigend onderbouwt, aangezien de Bezwaren also moeten Gelden op de overige dagen van het jaar. Het is Niet gepast OM Alleen te protesteren als Het offerfeest nadert, terwijl moslims gedurende het Jaar wel vlees Blijven consumeren. Helaas is this Een terugkerend verschijnsel geworden, Maar DIT jaar geïntensiveerd vanwege Het aanhoudende debat in de maanden ervoor.

Concluderend Kunnen we Stellen DAT de Rituele Slacht gedurende Het offerfeest met de Wil van Allah de Verhevene Zal Blijven voortbestaan. Het is our Taak als moslims OM op één kamer lijn te Staan en naar Wettelijke Mogelijkheden te | zoeken zodat Wij op Een respectabele Wijze halalvlees can consumeren en de Rituele Slacht tijdens Het offerfeest Kunnen Uitvoeren.

En Vrede Allah , Moge Zegeningen Schenken AAN Zijn Profeet door Mohammad Vrede ZIJ MET Hem, Zijn Familieleden, Zijn Metgezellen En Eenieder In Zijn sterven 's
Voetsporen Treedt.

Het uitvoerend bureau van de Vereniging van Imams in Nederland.