Bekijk volle/desktop versie : TripAdvisor: Marokko staat op de 5e plaats van wereldranglijst voor 'uitstekende serv



17-06-2018, 10:00
Het Koninkrijk ontvangt nog een prestigieuze onderscheiding.



Marokko staat in de top vijf van de beste landen ter wereld voor 'uitstekende service' tijdens TripAdvisor's meest recente onderscheidingen.

Marokko staat op de vijfde plaats op de ranglijst, na Griekenland (4), Verenigd Koninkrijk (3), Ierland (2) en IJsland (1) en voor Frankrijk (6), Nederland (7), Italië (8), Portugal (9), en België (10).

Als het gaat om de beste steden ter wereld met een 'uitstekende service', nam Marrakech de vierde plaats in na Edinburgh (3), Reykjavik (2), en Key West (1).

Volgens TripAdvisor is de wereldranglijst voor "accommodaties, restaurants en ervaringen die een uitstekende service bieden en consistent een hoge beoordeling van reizigers opleveren".

"Wanneer reizigers een 'Certificate of Excellence'-sticker zien, weten ze meteen dat het bedrijf een goede staat van dienst heeft met het aanbieden van hoog gewaardeerde gast- of dinerervaringen", zei Neela Pal, vice-president van TripAdvisor, tegen het Britse The Daily Mail.

Marokko is een opkomende bestemmingen en verleidt vele bezoekers uit het buitenland. Onlangs noemden Australiërs het Koninkrijk de 5e beste avontuurlijke reisbestemming, volgens de nieuwe Adventure Travel Index samengesteld door Intrepid.

"Kameeltochten door de Sahara, het verbluffende Atlasgebergte en de pulserende energie van Marrakech zijn slechts enkele hoogtepunten van het met mint-thee gevulde Marokko. Van de middeleeuwse oude stad Fez tot de kruidenmarkten van Marrakech, de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van Marokko wachten op je", schreef de Australische website toen.

18-06-2018, 00:53


Laten we hopen voor Marokko dat er meer toeristen gaan komen.
Overigens ook hopen dat het niet een al te groot onderdeel van de economie wordt.

Nederland zal trouwens niet zo hoog staan door de uitstekende service in restaurants.

18-06-2018, 09:15
Als toerist zou ik ook lovend zijn over het midden/zuiden van Marokko dan bepaalde gedeeltes in noorden