Bekijk volle/desktop versie : Overheid heeft pedofilie jarenlang gedoogd



26-05-2018, 22:34
In Nederland heeft in de jaren 80 en 90 net zo'n omvangrijk pedoschandaal plaatsgevonden als in Engeland. Dat is de overtuiging van advocaat Martin de Witte, die namens een voormalige jongensprostitué een voorlopig getuigenverhoor bij de Amsterdamse rechtbank heeft aangevraagd. ,,De overheid heeft kindermisbruik jarenlang gedoogd."

De Witte heeft het verzoek tot een getuigenverhoor gisteren ingediend bij de Amsterdamse rechtbank. Zulke verhoren, waarbij getuigen onder ede staan, worden zelden geweigerd. Op de lijst getuigen staan onder meer Ivo Opstelten, Fred Teeven en voormalig topambtenaar van Justitie Joris Demmink.

De zaak is aangespannen namens een voormalige minderjarige jongensprostitué die in de jaren 90 gedwongen werkte voor een jongensbordeel in Amsterdam. De nu 41-jarige man, die niet bij naam wil worden genoemd, zegt PTSS te hebben overgehouden aan zijn prostitutieverleden en houdt de overheid verantwoordelijk.

Pedoprostitutiecircuit
,,Pedofilie in Amsterdam werd in de jaren 80 en 90 gedoogd door de overheid," legt advocaat Martin de Witte uit. ,,Bordelen met minderjarige jongens zijn jarenlang niet aangepakt." Het 'pedoprostitutiecircuit' was bekend bij instanties als de GGD. ,,Door de misbruikproblemen te negeren, is de overheid mede schuldig."

Zelfs hoofdofficieren en hoge ambtenaren zouden zich in het Amsterdamse jongensprostitutiecuircuit hebben begeven. Die informatie kreeg de Amsterdamse politie in 1998 . In het diepste geheim werd daarop het Rolodexonderzoek gestart. Fred Teeven was een van de officieren van justitie in deze zaak. Joris Demmink was volgens rechercheurs van het Rolodexonderzoek destijds een van de verdachten.

De Witte wil daarom de drie justitiemannen onder ede horen. ,,Net als in Engeland bij de zaak-Savile moet ook hier de onderste steen boven komen," vindt de advocaat.

http://https://www.ad.nl/binnenland/overheid-heeft-pedofilie-jarenlang-gedoogd~a870a359/

27-05-2018, 00:03


Dat een advocaat dit stelt maakt het nog niet waar.

Waarmee ik niet zeg dat het niet zo is en zelfs als het niet gedoogd werd is een overheid die orde dient te houden en criminaliteit moet opsporen en daders bestraffen, per definitie mede schuldig als langdurig iets als dit gebeurt.

27-05-2018, 09:47
Zal vast fake news zijn

27-05-2018, 09:50
Ik vind het een nogal stellige bewering. Om alle ruis uit de wereld te helpen zou een onderzoek misschien op zijn plaats zijn.

27-05-2018, 09:52


Welke onafhankelijke onderzoek als het juridisch apparaat is geinfecteerd met dit soort zieke mensen die kinderen aanranden?

27-05-2018, 11:57
De Nederlandse overheid en de rechtstaat lijken inderdaad een klimaat te hebben gecreëerd waar pedoseksualiteit en kindmisbruik gedoogd wordt.

x wanneer je ziet dat er talloze key figuren uit het justitieel apparaat vermeende of veroordeelde pedosekuelen zijn, zoals:
- Joris Demmink (decennia lang de hoogste baas van justitie!): talloze getuigenverklaringen van slachtoffers, directbetrokkenen en handhavers en bandopnames.
- Officier van Justitie Tonino: bezit van kinderporno
- Talloze rechters die zich schuldig maken aan pedo.seksualiteit
http://https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1763735

Er schijnt bovendien een ware doofpotcultuur te zijn rondom pedorechters in NL:

- interview NPO1 met Yvonne Keuls, auteur van het boek “Rapport Tommie”
Hoe zij op allerlei manieren is tegengewerkt, zie je maar zelden!
http://https://youtu.be/EhdQFnRRHUI

27-05-2018, 12:13
Pedofilie wordt nog steeds gedoogd.
Nederland staat niet voor niks over de hele wereld bekend als pedoparadijs.