Bekijk volle/desktop versie : Aangevallen homo zelf aangehouden voor afspreken met minderjarige



25-04-2018, 17:54
Een van de twee homo's die tijdens het paasweekend in Dordrecht werd aangevallen door een groep jongeren, is vandaag zelf aangehouden door de politie. De man (33) wordt verdacht van grooming. Dit houdt in dat hij bewust heeft willen afspreken voor seks met een minderjarige, jonger dan zestien jaar.

De twee slachtoffers maakten rond Pasen een date via de app Grindr, maar werden in de val gelokt. Op de afgesproken plek troffen ze niet hun date, maar werden ze aangevallen en achternagezeten door een groep jongens en jonge mannen.

Een van de slachtoffers (28) kreeg klappen en sloeg op de vlucht. Hij ontglipte door naar binnen te rennen bij de kantine van vv Wieldrecht. De andere man (33) wist direct te vluchten.

De politie hield afgelopen weken al dertien jongeren en mannen aan (van 14 tot en met 21 jaar) voor openlijke geweldpleging en mishandeling van twee mannen. Zij zijn inmiddels heengezonden en mogen de beslissing over hun vervolging thuis afwachten.

Pedojagers
Al snel ging rond dat de jongeren het niet gemunt hadden op homo's, maar dat zij zichzelf pedojagers noemden. Dat bleek onder andere uit een verklaring die zij op Facebook zetten, waarin zij zeggen de stad te willen beschermen tegen pedo's. Appgesprekken waarin de jongens via Grindr hun slachtoffers uitdaagden op seksdate te komen, maakten deel uit van het onderzoek.

De 33-jarige man is vandaag aangehouden en zit nu vast.

http://https://www.ad.nl/dordrecht/aangevallen-homo-33-zelf-aangehouden-voor-afspreken-met-minderjarige~af388188/

25-04-2018, 18:01


Goed zo, de mishandeling was terecht

25-04-2018, 18:19

Citaat door Seymour:
Goed zo, de mishandeling was terecht
hahaha dus vrijspraak voor die jongen die hem had mishandeld

25-04-2018, 18:52
Dan is de "mishandeling" wel terecht ,zie het als een wake up call voor de pedoflikker