Bekijk volle/desktop versie : Cillessen slaat aanbiedingen Liverpool, Atletico en Napolo af en blijft bij Barca



23-04-2018, 19:23
Spaanse krant: dolgelukkige Cillessen accepteert reserverol en blijft bij Barça

Spaanse krant: dolgelukkige Cillessen accepteert reserverol en blijft bij Barça
Spaanse krant: dolgelukkige Cillessen accepteert reserverol en blijft bij Barça

Jasper Cillessen zal ook volgend jaar het shirt van FC Barcelona dragen, claimt het Spaanse medium Sport. De in Groesbeek geboren doelman is voor het tweede seizoen op rij reservekeeper achter Marc-André ter Stegen, maar lijkt gelukkig te zijn met zijn leven in Catalonië.

De Oranje-doelman voelt zich als een vis in het water in Barcelona, schrijft de Spaanse krant: Cillessen houdt van de stad, heeft zich perfect aangepast aan het Mediterraanse leven en geniet van het gezelschap van zijn familie. Vooral met zijn broer, die mee is verhuisd naar Barcelona, heeft de 'family man' een sterke band. De club is bovendien dik tevreden over Cillessen, die het geen probleem vindt om tweede viool achter Ter Stegen te spelen.

Cillessen keepte zaterdagavond tijdens de Copa del Rey-finale tegen Sevilla zijn tiende officiële wedstrijd van het seizoen en zag Barcelona met groot machtsvertoon (5-0) de finale winnen. Eerder deze week verschenen er nog berichten over interesse van Liverpool, Atlético Madrid en Napoli in de 39-voudig Oranje-international. Deze drie topclubs lijken dus achter het net te gaan vissen.

23-04-2018, 19:24


Napoli! Foutje in de titel!


Gelukkig blijft deze enge vent bij Barca. Irritant ventje met Ajax verleden, maar wel een zeer goede tweede keeper voor Barca!