Bekijk volle/desktop versie : Nederlands Marokkaanse plofkrakers Audibende opgepakt in Duitsland



20-04-2018, 21:21
Twee Nederlanders zitten vast in Duitsland omdat zij begin deze week mogelijk betrokken waren bij een plofkraak. Zij werden in Dortmund aangehouden, meldt de Nederlandse politie vrijdag.

“Meerdere daders” reden volgens de politie afgelopen dinsdag vroeg in de ochtend naar het plaatsje Castrop-Rauxel waar ze een pinautomaat wilden opblazen. Tijdens de plofkraak werden ze door iemand gestoord. Ze sloegen op de vlucht, volgens Duitse media in een Audi. Speciale eenheden van de politie hielden later in Dortmund drie verdachten aan. Twee daarvan zijn “vermoedelijk daadwerkelijk betrokken geweest bij de plofkraak”

Na de aanhoudingen deed de politie in Nederland op meerdere plaatsen doorzoekingen. Daarbij troffen agenten gasflessen, contant geld en een wapen aan.

Al jarenlang is in Nederland en Duitsland een Audi-bende actief. Zover bekend bestaat de groep uit enkele honderden voornamelijk Nederlandse Marokkanen die in Nederland geldautomaten opblazen, of in Audi’s de grens oversteken om in Duitsland plofkraken te plegen. In 2016 werd een lid in Aken veroordeeld tot meer dan vier jaar cel.

http://https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/20/twee-nederlanders-vast-na-mislukte-plofkraak-a1600285

20-04-2018, 21:24


Kon de nl politie maar de echte bendes aanpakken ipv pubers in een audi.

20-04-2018, 21:28

Citaat door geurkaars:
Kon de nl politie maar de echte bendes aanpakken ipv pubers in een audi.


Ik neem aan dat je doelt op
de zionistische bendes van bejaarden
die kunstgebitten roven van nachtkastjes ...

20-04-2018, 21:34
@hadisalami; Nee varken ik doelde op de politie die je zeugjes verkrachten en de overheid die de salami van je huid verobert