Bekijk volle/desktop versie : NL: Meer AIDS gevallen 2017/18 door HOMO’S dan in de AIDS epidemie jaren ‘80



25-03-2018, 18:16

Citaat door URUS:
BAARN - Het aantal homoseksuelen in Nederland dat besmet raakt met het hiv-virus is groter dan ooit. Ieder jaar worden 850 homo's geïnfecteerd met hiv en dat is zelfs meer dan tijdens het begin van de epidemie in de jaren tachtig. Deze nieuwe cijfers zijn afkomstig van de Stichting HIV Monitoring.

Condoomgebruik, medicijnen en voorlichting, het mag allemaal niet baten. Terwijl de onderzoekers zien dat onder heteroseksuelen het aantal besmettingen afneemt, is dat onder homoseksuelen helemaal niet het geval.

Sterker nog, volgens de onderzoekers zal het aantal besmette homoseksuelen alleen maar verder toenemen. Want er lopen duizenden mannen rond die niet eens weten dat ze besmet zijn. En dus is de kans groot dat ze anderen infecteren.

Veilige seks
In totaal zijn er in Nederland ruim 13.000 mensen onder behandeling voor hiv. Het overgrote deel daarvan is homoseksueel.

http://https://www.gezondheidsnet.nl/seks-en-soas/hiv-besmetting-homos-stijgt-explosief
.

26-03-2018, 01:11


Is toch niet raar?
Om te beginnen was dat het begin van de verspreiding, daarnaast zijn er nu miljoenen mensen meer dan in de jaren 80 en schijnbaar wordt er niet veel meer aan veilige seks gedaan.

26-03-2018, 15:35
hoe zou dat nou komen toch

ja dat ligt vast wel aan de moslims

26-03-2018, 19:21

Citaat door touzaniabdelos:
hoe zou dat nou komen toch

ja dat ligt vast wel aan de moslims
Moslims hebben gemiddeld vergeleken met de rest van de wereld veel minder vaak aids, dus die kunnen mensen moslims niet toeschuiven


Citaat door Hulpmiddelen:
nee voor gays en hun supporters niet, maar aids heerst meer dan ooit en ook een advies aan jou doe het niet met een man en doe het vooral veilig
Bedankt voor de tips


Citaat door URUS:
Moeder natuur heeft een hekel aan homofielen... zelfs kont kanker heerst onder ze
Als dat zo zijn houdt moeder natuur dus het meest van Japanners en daarna van West- en Noord-Europeanen, aangezien die het langst (gezond) leven.
Wel zou je kunnen denken dat anale seks niet natuurlijk is (of het nou bij mannen of vrouwen gebeurt maakt niet uit) omdat blijkt dat je dan sneller kanker krijgt daar.

Maar dan zou je ook moeten stoppen met bv suiker, daar krijgen veel meer mensen kanker van,

26-03-2018, 21:46



Citaat door URUS:
Heel de topic geveegd?
Er zal wel wat onoorbaars tussen hebben gestaan zeker.

27-03-2018, 19:07

Citaat door URUS:
Bescherm je kinderen familie hiervoor
je loopt rond met hiv a weld 3etaya