Bekijk volle/desktop versie : Massaal meisjesmisbruik schokt Britten



12-03-2018, 08:16
TELFORD - Tenminste duizend meisjes en jonge vrouwen zijn op grote schaal gegijzeld, bedwelmd met drugs en seksueel misbruikt in de Engelse stad Telford. Ook zouden diverse meisjes zijn vermoord.

Dit blijkt uit een grootscheeps onderzoek van de zondagkrant Sunday Mirror. De krant berichtte enkele jaren geleden al over het misbruik in Telford, een middelgrote stad ten noordwesten van Birmingham. De omvang van het schandaal was indertijd echter niet bekend. Volgens de gegevens van de krant is ook op dit moment nog sprake van grootscheeps misbruik.

Meisjes zo jong als elf jaar werden gekidnapt, gedrogeerd en onder druk gezet om hun ervaringen niet te delen. Een veertienjarig meisje vroeg gemiddeld twee keer per week om de morning-afterpil. Bij niemand gingen de alarmbellen rinkelen.
Vergelijkbare schandalen

Het is alsof er niets is geleerd van de schandalen die de afgelopen jaren naar buiten zijn gekomen. In 2014 bleek dat 1400 meisjes en jonge vrouwen waren misbruikt in Rotherham. Sindsdien zijn tenminste tien andere Britse plaatsen genoemd waar vergelijkbare taferelen plaatsvonden. Het gaat onder andere om Rochedale, Newcastle, Bristol en Oxford.

Net als bij de andere seksschandalen blijkt ook in Telford dat de Aziatische gemeenschap betrokken is bij de gijzelingen en verkrachtingen. En net als in de andere plaatsen blijkt ook de politie in Telford huiverig te zijn geweest om de daders aan te pakken, uit angst dat de acties van het politiekorps racistisch zouden worden genoemd.
’Grootste schandaal ooit’

Het onderzoek in Telford gaat tot veertig jaar terug. Liz Kelly, een hoogleraar Vrouwenstudies aan London Metropolitan University, die eraan meewerkte, is tot de conclusie gekomen dat minstens duizend meisjes en jonge vrouwen betrokken zijn geweest. Dat is minder dan het aantal slachtoffers van het schandaal in Rotherham, maar die stad is met 225.000 inwoners anderhalf keer zo groot als Telford, waardoor Britse media nu spreken van het grootste schandaal ooit.

Het conservatieve Lagerhuislid voor Telford Lucy Allan heeft opgeroepen tot een grootscheeps officieel onderzoek. Dat deed ze twee jaar geleden ook al, toen de eerste signalen over het misbruik naar buiten kwamen. Minister van Binnenlandse Zaken Amber Rudd zag echter van een dergelijk onderzoek af op advies van de autoriteiten in Telford, omdat die het niet noodzakelijk vonden.
Vooral meisjes

Er vindt momenteel al een landelijk onderzoek plaats naar het seksuele misbruik van vooral meisjes. Volgens een woordvoerder van de gemeenteraad in Telford wordt ook de situatie daar bekeken. Zij zegt dat bestrijding van seksuele ’exploitatie’ een topprioriteit is en dat de gemeente aan het onderzoek meewerkt.

Bron:

12-03-2018, 08:18


En het blijft maar doorgaan met die klootzakken!

http://https://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5294916&

12-03-2018, 08:20
En een betere draad:

http://https://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5092340&

12-03-2018, 10:26
Sick world

La 7awla wala qawata illa billah

12-03-2018, 10:32


Engeland heeft al langer een probleem met meisjes die heel jong de prostitutie in gaan. Ook drugsgebruik onder jongeren is daar heel hoog.

Dit soort excessen ontstaan als normen en waarden vervagen.

Verschrikkelijk!

13-03-2018, 17:56