Bekijk volle/desktop versie : Al Akhawayn Universiteit en Dallas Universiteit tekenen memorandum van overeenstemmin



23-11-2017, 10:34
De universiteiten willen hun academische samenwerking verbeteren.



De Al Akhawayn Universiteit in Ifrane en de Universiteit van Dallas in Dallas, Texas, hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend waarin een nieuw kader voor samenwerking tussen de twee instellingen is opgezet, meldt Moroccoworldnews.

De ondertekeningsceremonie, die plaatsvond op 15 november op de universiteit van Dallas, werd bijgewoond door de Marokkaanse ambassadeur in de VS, prinses Lalla Joumala Alaoui.

Al Akhawayn is een samenwerkingsverband aangegaan met de Amerikaanse universiteit om samen te werken aan een nieuw internationaal programma "in de hoop studenten betere educatie te bieden en de banden te versterken", gaf de Marokkaanse universiteit te kennen.

Het memorandum is bedoeld om de samenwerking tussen de twee universiteiten verder te ontwikkelen, die "zeer vergelijkbaar zijn in termen van het aantal studenten en hun filosofie van hoger onderwijs en opleiding", zei Driss Ouaouicha, de president van de Al Akhawayn Universiteit.

Al Akhawayn, opgericht in 1993, is een Engelstalige privé-universiteit en een van de meest toonaangevende universiteiten van Marokko.

Sinds de opening van haar deuren voor internationale studenten in 1995 is de Al Akhawayn Universiteit de thuisbasis geworden voor studenten uit veel verschillende landen, waaronder: Syrië, Kenia, Ivoorkust, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, Libië, Saoedi-Arabië, Libanon, Egypte, Brazilië, Japan, Zuid-Korea, Rusland, Oekraïne, Slovenië, Spanje en Portugal.

23-11-2017, 10:58


al akhawayn studenten

[video=youtube;QGeG9vz839w]https://www.youtube.com/watch?v=QGeG9vz839w[/video]

23-11-2017, 10:59
hier nog meer al akhawayn studenten

[video=youtube;XcGsl5GzPf4]https://www.youtube.com/watch?v=XcGsl5GzPf4[/video]