Bekijk volle/desktop versie : Waarschuwing waarschuwing waarschuwing let op let op spoed



22-08-2017, 12:13

Citaat door Lange197cm:
Drink geen water meer uit de kraan er is nu grote onderzoek gaande in Nederland waar Nederlandse overheid nu over zwijgt.

Het volk betaalt jaarlijks 800 euro per jaar voor het zuivering van water maar wat volk voor terug krijgt is heel gevaarlijk voor ons gezondheid.

In het water is het stof genex gevonden wat 100 procent kanker veroorzaakt. Iedereen loopt risico de overheid helpt mee om kanker te veroorzaken onder mensen waar veel geld aan het verdienen valt.

Stop vanaf vandaag met het drinken van kraan water. Waarschuw je familieleden en je vrienden. De stof zorgt er voor dat het water heel schoon er uit ziet maar in werkelijk het water niet eens is gezuiverd en verder ook nog vies water is.





De stof, die volgens toxicologen gevaarlijk is voor de volksgezondheid, blijkt al op diverse plaatsen in Zuid-Holland te zijn aangetroffen in het leidingwater. Dat blijkt uit stukken die deze krant in handen heeft. Drinkwaterbedrijf Oasen, dat 750.000 mensen in Zuid-Holland van drinkwater voorziet, spreekt van een ‘wezenlijke dreiging’.

Ook Rijkswaterstaat maakt zich grote zorgen. ,,De kwaliteit van het drinkwater is in het geding’’, schrijft het in een brief aan de provincie. ,,Het gaat hier om een indirecte lozing van industrieel afvalwater op rijkswater, met grote risico’s voor de openbare drinkwatervoorziening.’’ Het betreft het drinkwater in de regio rondom Dordrecht, maar ook in Ridderkerk en Lekkerkerk.

Dupont
Chemours is een afsplitsing van Dupont, het bedrijf dat eerder in opspraak raakte door uitstoot van de gevaarlijke stof C8. Chemours gebruikt de opvolger van die stof, GenX, en mag nu jaarlijks 6400 kilo afvalwater met die stof in de rivier de Merwede lozen. Maar toxicologen hebben grote zorgen over de effecten van die stof op de volksgezondheid. ,,Dit mag absoluut niet in het drinkwater voorkomen’’, stelt hoogleraar Jacob de Boer.

De overheid wil er dan ook zo snel mogelijk een eind aan maken, blijkt uit vertrouwelijke stukken die deze krant in handen heeft. De provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat én het drinkwaterbedrijf in de regio willen dat het bedrijf de lozing op korte termijn terugbrengt tot 2000 kilo, en zo snel mogelijk volledig stopt met het lozen van de stof. ,,Het hoort er niet in’’, zegt een woordvoerder van drinkwaterbedrijf Oasen.

Vervuiler moet betalen
Het zou tientallen miljoenen euro’s kosten om de stof uit het kraanwater te filteren. ,,Wij vinden dat de vervuiler, in dit geval Chemours, zou moeten betalen. Maar de oplossing kan een stuk simpeler: als Chemours de lozing van GenX afbouwt.’’

Chemours is echter niet van plan om toe te geven aan de eisen, blijkt uit brieven die het advocatenkantoor van het bedrijf naar de provincie heeft gestuurd. Chemours wil de lozing hooguit halveren, en vindt dat de provincie niet bevoegd is om strengere eisen te stellen. De handelswijze van de provincie staat volgens Chemours ‘op gespannen voet met het fairplay- en zorgvuldigheidsbeginsel
.

22-08-2017, 20:41


Ja het houdt niet op....

xWater
xVaccinaties/medicatie
xKleding (zit ook n bep gif op voordat je t wast)
xVoedsel (toevoegingen en gifstoffen)
xSpaarlampen (zogenaamd duurzaam maar zijn kankerverwekkend,)
xSmartphones
xVerzorgingsproducten

Vind je het raar dat het aantal gevallen van kanker is gestegen met de zogenaamde "beschaving" of in "het westen".

Als je alleen al naar dit lijstje kijkt wat totaal niet uitputtend is dan is het haast een wonder als je GEEN kanker krijgt.

Mensen moeten kritisch en alert blijven, want ziek worden wordt de norm niet de uitzondering

23-08-2017, 16:06
Volgens RIVM minimaal
http://www.nos.nl/artikel/2186344-drinkwater-zuid-holland-veilig-ondanks-genx-lozing
En niet te vergeten:
roken
asbest
alcohol
verwerkt vlees
uitlaatgassen van dieselmotoren
zonnebank
chinese gezouten vis
luchtvervuiling buitenshuis
zonnestraling

25-08-2017, 01:51
Even kort, mag ik nu geen water drinken uit mijn kraan!!???

25-08-2017, 01:52


Ik woon in het noorden.

29-08-2017, 19:47
---------- Forwarded message ----------
From: Rene Veerman <rene.veerman.netherlands@gmail.com>
Date: 2017-08-29 19:46 GMT+02:00
Subject: Nederlands drinkwater ernstig vervuild met kanker-veroorzakende stoffen?! gaarne aandacht aan besteden, iedereen!
To: NOS <reacties@nos.nl>, CNN <worldnews@cnn.com>, CIA <info@cia.gov>, NSA <nsapao@nsa.gov>, info@whitehouse.gov[/email], Mossad <info@gov.il>, [email]info@groenlinks.nl[/email], [email]christenunie@tweedekamer.nl[/email], [email]sgp@tweedekamer.nl[/email], [email]info@vvd.nl[/email], [email]info@pvv.nl[/email], [email]info@50pluspartij.nl[/email], [email]info@sp.nl[/email], [email]info@pvda.nl[/email], [email]d66@tweedekamer.nl[/email], Donna Marrozos <redactie@3fm.nl>, [email]redactie@volkskrant.nl[/email], [email]redactie@telegraaf.nl[/email], [email]redactie@trouw.nl[/email], [email]buitenland@trouw.nl[/email], [email]binnenland@trouw.nl[/email], [email]info@nrc.nl[/email], [email]redactie@nrc.nl[/email], [email]info@parool.nl[/email], [email]redactie@parool.nl[/email], "Team Nieuws.nl" <redactie@nieuws.nl>, [email]redactie@ad.nl[/email], [email]gastbijdrage@sargasso.nl[/email], [email]opinie@trouw.nl


exec-sum : a post in Dutch for the Dutch people.
seems our drinking water quality might not be getting the attention it needs.

http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5580868

29-08-2017, 22:25
Eh... dafuq