Bekijk volle/desktop versie : Kroonprins Moulay Hassan ontmoet Palestijnse kinderen in Koninklijk paleis in Tetouan



01-08-2017, 20:30
Kroonprins Moulay Hassan ontving gisteren een groep Palestijnse kinderen uit Al-Quds (Jeruzalem) die deelnemen aan de 10e editie van het zomerkamp georganiseerd door het agentschap Bayt Mal Al Quds.



"Alle respect en eerbied aan Zijne Majesteit Koning Mohammed VI voor zijn zorg voor kinderen uit Al-Quds voor het 10e opeenvolgende jaar. We danken ook Zijne Hoogheid kroonprins Moulay Hassan voor de geweldige ontvangst", zei Maher Mafarja, hoofd van de Palestijnse delegatie.

"In de afgelopen vijf jaar zijn de kinderen van Al-Quds heel blij geweest met hun verblijf hier in Marokko".

"We bedanken Koning Mohammed VI en de Marokkaanse burgers voor hun gastvrije ontvangst op alle plaatsen waar we ook maar zijn geweest, of het nu op de luchthaven was of de historische en toeristische bezienswaardigheden die we hebben bezocht", zei een jong Palestijns meisje. "Het was een geweldige ervaring. We hebben geleerd over de cultuur van Marokko en ontdekten dat er mensen uit de hele wereld zijn die het Palestijnse volk steunen".

Het agentschap Bayt Mal Al Quds is geaffilieerd met het Al-Quds-comité, welke wordt voorgezeten door Koning Mohammed VI, meldt Moroccoworldnews.

Het agentschap, dat grotendeels door Marokko wordt gefinancierd, heeft geïnvesteerd in diverse ontwikkelingsprojecten in de heilige stad, met als doel de belasting van de bezetting op de Palestijnen te verlichten.

Zomerkampen hebben de Palestijnse kinderen de gelegenheid gegeven om Marokko te bezoeken en enkele van Marokko's bekendste plekken te ontdekken. Dit jaar hebben 50 kinderen, tussen de 11 en 13 jaar, gebruik gemaakt van het programma.

In totaal hebben 500 kinderen uit Al-Quds de afgelopen tien jaar Marokko bezocht.

[video=youtube;DS0dQ5gTG5Y]https://www.youtube.com/watch?v=DS0dQ5gTG5Y[/video]

Youtube link

02-08-2017, 01:30


voor je sweet 16 leeftijd bereikt, ben je al matroos, sergeant, admiraal etc. wat een apenkooi!

02-08-2017, 16:43
Berber, Sous, Arab...Jullie zijn allemaal zo dom, zo dom. Achterlijke primitieve apen die in een paar weken helemaal tegen elkaar uit te spelen zijn. Daarom zal het nooit wat worden met moslims, we zijn dom! En lijken er nog trots op te zijn ook.

02-08-2017, 18:24
ahahhah en volop samenwerken met israel hypocritie op zijn top. emseken die palastijnen wooren overal voor misbruikt stelltje tyfus arabieren