Bekijk volle/desktop versie : Men's club olny: Bedpartners Dolle Fatima & Zionist



14-06-2017, 09:57
Mannen nog een belangrijke les, the shaming tactiek.
Meeste kennen deze tactiek & behoeft geen uitleg.
Niettemin feministen hebben de maatschappij door jarenlange mediacratie gebrainwashed en de meest grove leugens als fundamentalist waarheden gepresenteerd.

Feministen zijn goed te rade gegaan bij hun duivelse collega's de Zionisten, hun tactieken bestudeerd om hun strategisch agenda voor vrouwenheerschappij door te drukken .

Net als bjj zionisten, zodra je de meest oppervlakkige, zichtbare leugens, fabels, misstanden, criminele praktijken blootstelt, proberen ze niet met argumenten of rationele feiten te komen. Nee, dan treedt de bekende shaming & naming tactiek direct in werking, zodat je niet toekomt om zelfs de fundering van al hun pilaren waar die leugens op rusten ter discussie te stellen of nader wordt onderzocht.

We kennen allen deze uiterst effectieve tactiek van het westen om je gelijk monddood te maken & terug te conformeren aan hun duivelse agenda bvb Palestina zaak : Palestina was met geweld genomen, Joden komen van Europe, Palestina was altijd, 90% zijn burgerslachtoffers van de zgn precisie bommen etc

Zionisten /media shaming----> anti semitisme, terrorist, moslim extremist

Valse verkrachting aangiftes minimaal 5 jaar gevangenis, wrm moet een man jaren alimentatie, helft vermogen betalen als de vrouw zelf weggaat en de man niets verkeerd heeft gedaan of tegenovergestelde zelfs? Wrm gaan kids naar de moeder automatisch? Wrm is het woord van vrouw geloofwaardiger dan van een man? wanneer houden vrouwen op met slachtoffer rol? Waarom moet een man een kind van ander man accepteren als zijnde en onderhouden?

Feministen/media shaming -----> , misogyny, verkrachter, taliban, onderdrukker, loser, boos/frusti dat je bent gedumpt, kan niemand krijgen blabla.

You know the usual met liefst naming, zodat je maatschappelijke leven kapot wordt gemaakt als voorbeeld naar anderen.
Zelf de meest naakte waarheid kun je verbergen door simpel media commandocenter op te richtten met focus op: slachtofferrol, spin dokters, manipulaties & vooral gut emoties. En we weten dat zionisten & vrouwen experts zijn op slachtofferrol, manipulaties, emoties.

Wie is niet opgegroeid met sprookje van arme prinses Doornroosje, assepoester, Oprah/docu films met al die zielige verhalen van vrouwen.

Terwijl in werkelijkheid aard de vrouw een irrationele narcist is, die in een heks verandert unchecked en niet op haar plek word gezet.

Eenzelfde duivels script hebben de feministen geplagieerd van de zionisten met hun slachtofferrol, vervang de zionist door dolle Fatima, Jood door gemiddelde vrouw, Europeaan door mangina, simps, ridders en je hebt the same old good shaming game & effect.

Net als bij de zionisten ben je gewaarschuwd, tenzij je maatschappelijk (net als bij Zionisten en Palestina) verwoest wilt worden, hou je kennis voor je. Vergaar meer, sowieso om resistentie op te bouwen tegen die dagelijkse gynocentrisme.

Maar er is hoop, gelukkig is er nog de independent internet. Mensen worden overal wakker en zien de realiteit in.
Feiten die alles weerspreken van de duivelse spin dokters raken steeds meer uit. Ze kampen met letterlijk uitstervende maatschappij going down fast. Feminisme alswel zionisten bubbel wordt steeds groter en vroeg of laat zal het ontploffen.
Laat nooit aan de (westerse) vrouwen merken dat je de waarheid kent over hun ware aard.
Zodra ze dit weten zullen alles doen om je het zwijgen op te leggen want ze realiseren al te goed, dat ze geen enkele macht meer hebben over je en hun hele machtsbasis wordt bedreigd. Je bent geen voorziening meer voor hen, dient geen nut en vormt een bedreiging voor haar gratis voorzieningen.

Derhalve zullen ze je proberen te straffen door altijd te vervallen op shaming & naming.

In plaats daarvan gebruik je kennis in je eigen voordeel & bouw je eigen veiligheidsmechanisme in cq nooit je ware gedachten tonen, verberg je eigen vermogen, niet trouwen voor de westerse wet, playen etc

Speel het spel net zo lang mee en laat hen in de valse veronderstelling dat je onnozel schaap bent, die hen naar het slachthuis zal volgen. Tussentijds plan & go your own way (uiteraard Zijn SWT pad, Moge Allah SWT genade met ons hebben)


You've have been warned.
[video=youtube;LfiyJbqlF2U]https://www.youtube.com/watch?v=LfiyJbqlF2U[/video]

14-06-2017, 20:43


We weten allen dat het waar is, enigen die het niet weten zijn de nog jonge naive en de lafaards die het niet onder ogen willen zien. Het is ook een zware pil, omdat je 20+ jaar lang gehersenspoeld bent dat het anders kan en moet, terwijl t allemaal een grove leugen was. Daarbij de oplossingen heel zwaar zullen zijn voor je.

Zoals gezegd, ga in discussie met de gemiddelde hollander uit achterhoek over palestina en kijk wat zijn opvatting zal zijn.
Hij gelooft echt nog steeds dat een rus uit de soviet unie daar vandaan komt, zijn land is en serieus wordt bedreigd.
Een land met kernbommen.

Ga in discussie met een beetje deskundige over palestina en je komt erachter dat hij ook niet wil weten omdat hij dan beseft dat zijn hele visie gelogen was voor jaren door gehele maatschappij. Dat kan toch niet hoor je hem denken. Bovendien zelf bij besef ervan, weet dat hij afgebrand zal worden omdat hij zelf in de shaming & naming gang zat. Nee liever niet, laat mij maar in mijn comfort zone blijven zal die antwoorden & alle feiten, bewijzen wegschuiven. Tot het punt dat het te laat is & zal toegeven, tja ik weet het ook wel maar je kan er toch niets aan doen.

Eenzelfde analogie voor de vrouwenmaatschappij.

14-06-2017, 21:37
Heren laat je nooit kleineren door de shaming van simps, fatimas met je bent geplayed, gedumpt kan niemand krijgen, loser blablabla
het is de zionist equivalent: je bent voor isis als je wijst op 50 jaar bezetting.

A) Iedere man zal gedumpt, geplayed en zijn hart zal gebroken worden door een vrouw, dat is normaal en hoort bij het Man worden.
Pryor verwoordt het zo mooi.
[video=youtube;3akwoPzFkqM]https://www.youtube.com/watch?v=3akwoPzFkqM[/video]
Btw tegenovergestelde geldt voor vrouwen en Vrouw zijn.

B) Iedereen kan trouwen of een partner vinden kijk om je heen alleenstaanden genoeg die staan te springen voor een slaaf. Van Maroc tot aan Zweden. De arme sloebers geven er niets om, zij hebben weinig te verliezen. 1 of 4 ex vrouwen, 1 -10 kids, totaal alimentatie gaat hen max 200 euro/maand kosten want ze zitten al aan de bijstandsloon. En die 200 verdient hij wel zwart bij. De rijken ook niet, hebben genoeg reserves en team van advocaten, beleggers die op hen oppassen.

Het zijn juist de kwaliteitsmannen, de gemiddelde en de hogere klasse die alles te verliezen heeft en weinig te winnen, die bedenken zich wel 3x. En laat juist hen de begeerbare mannen (lees slaven) voor de vrouwen zijn.

De mooie ironie is, vrouwen beginnen te klagen waar de kwaliteitsmannen zijn gegaan, antwoord: he's running for his life.

Toont gelijk de fallacy van hun shaming tactiek en causaliteit van hun strategie.