Bekijk volle/desktop versie : Men's Only club: van de kermis carrousel naar de Jungle boom



12-06-2017, 15:52
[
Mannen ik hoop voor je dat jij juist de kermisattractie bent, want dan zul je de ware aard van vrouwen zien en ben je gewaarschuwd. Weet je waarover ik spreek en zul je iedere vrouw mijden als trouwmateriaal na haar 22-23 ste.

Een vrouw vanaf haar 16 -25ste jaar is vooral bezig met het strikken van de onbestaande ultieme man (lees knap, rijk, lang etc) door de ''seksuele waarde van haar uterus'' te tonen aan zoveel als mogelijk Brad Pitts. Ongeacht of ze zelf een Angelina Jolie is of niet, maak niet de vergissing door te denken dat dit enkel geldt voor de mooie vrouwen. Zelfs de meest onaantrekkelijke vrouwen zuchtig naar hun droom, doen net zo hard mee in de rit (zgn 3.00 am bootycalls).

[video=youtube;mRwjdTnp-NA]https://www.youtube.com/watch?v=mRwjdTnp-NA[/video]

Heeft haar trip op lu-llenarrousel na al die jaren niet hetgeen opgeleverd op wat ze had gehoopt, dan doet de wanhopige fase zijn intrede en beginnen ze realistischer en praktischer te worden.
.
Vanaf 25 - 35 jaar trekken ze dan van de kermis naar de jungle om dan maar de hoogste tak te bereiken die ze kunnen.
Echter haar lu.llenritten hebben hun zware tol geëist op haar emotionele geestestoestand, zwaar beschadigd door alle decepties en zal zich nooit meer kunnen binden aan 1 man. Vanaf dan zal ze altijd in de jungle verblijven, altijd signalerend naar de hoger gelegen aap.

[video=youtube;MxB4phU_UqQ]https://www.youtube.com/watch?v=MxB4phU_UqQ[/video]

]

Advies als je besluit om een toch een purple pill man te worden. Trouw haar jong, zolang ze nog niet onherstelbaar is beschadigd en in staat is om zich te binden aan 1 man. Niet voor niets wordt dit tevens aangeraden in de Islam.

Ik weet shitty advies omdat je dan juist bezig bent met je toekomst op te bouwen en te weinig middelen hebt.
Still you've been warned.

13-06-2017, 12:34


En wanneer een vrouw op haar 20ste zegt dat ze te jong is om te trouwen vanwege verantwoordelijkheid, studie, carrière, bla bla etc dan moet je begrijpen dat ze bedoelt dat zij ook de lu.llencarrousel wil proberen.
Ze vreest anders dat ze de lotto hoofdprijs gaat mislopen.

En wanneer je zaken paar jaar later goed verlopen, zal ze terugkomen en claimen dat ze nu gereed is voor de volgende stap, je nooit kon vergeten, blabla etc, Begrijp dan dat jij de hoogste status man bent, die bereid is/was om haar te trouwen. Zgn boompje klimmen en van tak naar tak springen.

13-06-2017, 12:59
Wrm willen vrouwen altijd zo graag reizen dan heb je daar ook theorie achter wella

13-06-2017, 13:39

Citaat door youwat:
Wrm willen vrouwen altijd zo graag reizen dan heb je daar ook theorie achter wella
Vrij simpel hoor, tenzij je een simp bent die werkelijk gelooft dat vrouwen gaan om culturen/maatschappijen te verkennen.

Ooit gezien dat vrouwen naar arme landen met prachtige landschappen en culturen, zich tussen de arme bevolking bevinden zeg bvb Mozambique, Vietnam, Indonesië, ? Nee, als het al een arm Afrika land is betreft het Safari reis met man of anders Spanje, Dubai, New York, strand, shopping, restaurants, cocktails en zillions selfies. Foto met arme weeskinderen waar je op bezoek bent geweest of vrijwilligerswerk, never.

Draait allemaal om status, reizen vraagt om geld, bepaalde reizen vereisen zelfs veel geld.
Al dit geld voor slechts tijdverdrijf, suggereert dat haar man geld in overvloed heeft.
Uiteindelijk is om aan haar omgeving te showen waar haar Man naartoe heeft gebracht, hoe goed ze het wel niet heeft en wel niet allemaal heeft gekocht. Totdat uiteraard een van haar kennissen haar overtreft en het spel begint opnieuw.

Opgevallen dat Dubai de laatste tijd hip is? Ik heb daar jaren gewerkt en als er een plek is wat je zou moeten mijden als toerist is het wel Dubai. Zero toeristen waarde: geen historie, geen natuur, geen cultuur, kapitalisme en uitbuiting ten top & alles fake. Werkelijk niets te doen uitgezonderd drank & ho-ren opzoeken. Zelfs gore stranden waar het zicht soms amper groter dan 10 meter is vanwege de vele zandstormen, ondragelijke buitentemperaturen.
Maar ja, plots was het In, a must do status symbool voor de Mocro vrouw en hoorde je overal, we zijn naar Dubai geweest.

Uiteraard niet losgelaten dat de vrouw ultieme droom is het treffen van een rijke emirati of anderen, gedurende haar trip. Tenslotte is de kans erop daar vele malen groter dan in Tilburg.

Mocht ze alleen reizen of met vriendin, garantie dat ze achter zoveel mogelijk lu-llen gaat, hopend in haar 4-5 sterren hotel een rijke gozer te treffen die niets over haar verleden kent. Tussentijds thuis 1 simp wacht die dringend haar finale antwoord afwacht en zij haar laatste escape, laatste loterij ticket probeert te incasseren.