Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Geef je mening over The Maroc Girls !!!Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7

igzeneej
15-04-2002, 20:42


Goedendag mensen!!! Met name jongens/mannen!!! Jullie zullen wel denken wat is dit voor een discusie !!! Maar ik heb dus intresse in jullie mening ... dus graag !!! veel succes !!! mvg Kamal :zwaai:

igzeneej
15-04-2002, 20:50
Kom met de bedoeling om te discuseren of kom niet !!! Respect voor een ander zijn mening !!! :duim:

BentDagilia
15-04-2002, 22:16
Weet je laat ik eens mijn mening hierover geven. Wij maroc GIRls zijn - ****tjes om precies te zijn Neger ****tjes en dit is echt waar ik heb namelijk RESEARCH gedaan - Schijnheilig ... wij marokkaanse meiden staan bekend om schijnheilig. Hoofdoekje af en Hoofdoekje op. - Domme BIMBO's marokkaanse meiden staan bekend om het VBO MAVO... - Makkelijkste op aarde. - Gaan te vaak in op domme dinge. (stel je wordt versierd wie gaat erop in juist WIJ, om te zeggen dat we het niet leuk vinden waardoor de tegenpartij juist denkt dat we het leuk vinden) - gaan vaak in op discussies maar zonder enig argument. - Als we een leuke jongen zien dan gaan we met ze tienen telkens heel kinderachtig lachen want dan schijnt die jongen ons leuker te vinden. - Als we in de bus of trams stappen dan hoor je ons alleen maar lachen.. AT5 ou saffi - Uiteindelijk laten we ons dichtnaaien en stappen zo het huwelijksbootje in. Niemand die wat heeft gemerkt.. ja heel wat heren worden geflest met die methoden.. ooe wat laten jullie makkelijk met jullie spelen. :D Na tienduizenden topics die over dit zijn gegaan was ik dus bereid om zo een lijst te maken. het isniet moeilijk om dit te maken omdat de meeste meiden echt zo zijn. Maatr natuurlijk heb je er nog altijd goeie tussen. je moet eventjes zoeken maar ze zijn er wel ... Oke genoeg gepraat... Bent dagilia:zwaai:

BentDagilia
15-04-2002, 22:35
Dat bedoelde ik... Bent Dagilia

STOTER
15-04-2002, 22:47


BENT DAGILIA!!!!!!!!!!!!!! JE HEBT ECHT GOED GEPRAAT OVER JONGENS EN MEIDEN. BETER DAN JOU ZOU IK HET 100% NIET KUNNEN, EN HET MOOISTE VINDT IK DAT JE HET OVER JE EIGEN SOORT EN RAS HEBT. KORTOM IK VINDT HET ECHT KNAP VAN JE. IK HAD OOK NOG EEN/+ VRAAGJE VOOR JE. ALS JE HET EFFE GAAT VERGELIJKEN WAT VINDT JE ERGER DE MAROC BOYS- GIRLS? EN WAT VINDT JE GEWOON VAN DE FOUTE SCHANDALIGE MAROKANEN. ( ZO JONGENS AL MEISJES APART AUB). WANT IK ERGER ME ER ROT AAN WALLAH. GROETJES MORAD

BentDagilia
15-04-2002, 23:09
Hey stoter.. bedankt dat je vind dat ik een beetje goed heb gepraat. Maar je vroeg me iets over wie ik het ergst vind. Nou dat zijn in mijn ogen de marokkaanse meisjes. Wij Marokkaanse meisjes proberen te vaak op 1 lijn te staan met de jongens door zeg maar de dingen te doen die zij ook doen... ( ROKEN, DRINKEN en Er flinkk op losgaan als je snapt wat ik bedoel) Hoewel het in de islaam even erg is vind ik dat een meisje toch haar eer moet behouden en moet stoppen met die vrouwenemancipatie shit. Kijk emancipatie is Oke maar op een ander gebied bijvoorbeeld werk en gelijke rechten voor de vrouw. Doordat meisjes streng zijn opgevoed doen ze gauw de dingen die niet mogen dit in tegenstelling tot de meisjes die wel vrij zijn gelaten en op de een of ander manier minder respect krijgen van jongen vanwege het bijvoorbeeld niet dragen van hoofdoek of de vrije omgang met ouders ( dus over alles praten zelfs over seks.. LA AHJA FID IN). meisjes zijn gewoon SHOUTAn.. ze zijn verleidelijk maar ook onschuldig en daarmee pakken ze velen mensen en ze hoeven bij wijze van spreken een keer te knipperen met hun mooie marokkaanse oogjes en ze krijgen alels gedaan. is het omdat wij geen hersens hebben dat we ons uiterlijk moeten gebruiken? Innerlijke schoonheid duurt het langst. als je daar nou eens als meisje meer aandacht aan besteed dan kom je heel ver. Dan hoef je ookniet te lijken op een BIMBo en kan je je winkeltijd makkelijk voor iets ander benutten namelijk werken, de islaam bestuderen of gewoon tv kijke. Alles is beter dan iedere week winkelen. waar wij Mgharba meisjes goed in zijn. Maar ja wat een jonge ook doet hij is in mijn ogen een JOngen en dus een Man en die doen al eeuwen lang zulke dingen maar die weten dat ze fout zitten. maar wij marokkaanse meisjes niet wij gaan ermee door tot de dood ons scheidt. Dit is mede door hersenloosheid. Stoppen??? wat betekent dat saffi eenmaal begonnen met drank roken weet ik veel dan blijven ze het ook doen... Jammer maar het is de waarheid. Veel Marokkaanse meisjes kunnen het bereiken maar verpesten het door te genieten van het leven op De westerse Manier... Schandaligste fouten vind ik dat wij Marokkanen heel vaak de neiging hebben ons te vergelijken met een andere ras / volk wat dan ook. Wij zijn ook snel vernederlandst omdat je volgens hun cultuur veel kunt doen en laten. Daar gaan wij vaak de fout in het denken dat we alles goed doen volgens de Koran maar dat doen we JUIst niet. maar maak dat maar de BIMBO's wijs Bent dagilia :zwaai:

Widad
15-04-2002, 23:29
Origineel gepost door Leeuwenhart 5 % Hoe.rtjes 10% sle.tjes 50% Schijnheilig 10 % Praatjes...praatjes maar geen daadjes 20% Normaal 5% Puur...heilig! waar baseer jij dit op?????

Widad
15-04-2002, 23:32
Nog iets IEDEREEN is wakker..... maar ze doen toch waar ze zin in hebben......

BentDagilia
15-04-2002, 23:35
Hey widad... Ik weet niet in welk deel je van nederland woont maar in de grote steden kun je gauw zien dat er een ****tjesoverschot is en dat er gewoon tekort is aan Goeie meisjes. Ik denk dat je je ogen wijder moet openhouden... Zie je veel meer namelijk ook de dingen die je liever niet wilt zien. maar dat is de realiteit. Bent Dagilia :zwaai:

Widad
15-04-2002, 23:57
Bint dagilia.... hmmmmmmmmm wat jij nou net schreef KLOPT niet helemaal........ Je komt wel heel heilig over (of dat in de werkelijkheid ook zo is.....) Meid begrijp me niet verkeerd, ik ga jou veroordelen... , Je moet het zelf weten..... Maar nu ff terug komen op jouw bericht: Ten eerst... totaal geen respect voor de marokkaanse meiden, 7hsoema...... En hoe jij ze beschrijft..... jij hebt echt fantasie meid!!!! En als ik het goed begrijp, jij vindt de marokaanse meiden het ergst (jij duzz ook;)) En sorry ik hoef geen man/jongen te hebben die mij niet respecteerd omdat ik geen hoofddoek draag.... Iwa safi.. dat is het laatste waar in aan denk... zulke jongens verdienen zo'n meisje niet eens, hoofddoek dragen voor Allah (swt) (dat is pas respect). En jouw theorie over meisjes die vrij opgevoegd zijn en alles bespreken met hun ouders, waaronder seks........... SLAAT helemaal nergens op!!! Ik weet niet hoe je daarbij komt??????? Maar ONZIN..... Trouwens, sinds wanneer is vrije omgang met ouders niet goed..... (weet je hoe goed het is voor een zoon of dochter om met haar ouders te kunnen praten over het dagelijjks leven......, behalve seks ;)) Dit schreef jij in je bericht: "Maar ja wat een jonge ook doet hij is in mijn ogen een JOngen en dus een Man en die doen al eeuwen lang zulke dingen maar die weten dat ze fout zitten. maar wij marokkaanse meisjes niet wij gaan ermee door tot de dood ons scheidt." Duzz als ik het goed begrijp... doen mannen al eeuwen iets fout, en "wij"meiden (dat is trouwens generaliseren) gaan maar door... Maar meid dat is het precies hetzelfde!!!!!!!!!!!!! Weet je als die meiden, zo nodig zo het leven willen gaan iwa ALLAH3OIN. Maar je moet NIET zeggen... die meiden verpesten het voor ons... schande voor de marokkaanse gemeenschap enz.... Want zij zitten jou ECXHT niet in de weg... als jij heli bent dan heb JIJ echt niks te vrezen....... geniet van het leven zo ik zeggen ;)

Widad
16-04-2002, 00:05
Origineel gepost door Bent Dagilia Hey widad... Ik weet niet in welk deel je van nederland woont maar in de grote steden kun je gauw zien dat er een ****tjesoverschot is en dat er gewoon tekort is aan Goeie meisjes. Ik denk dat je je ogen wijder moet openhouden... Zie je veel meer namelijk ook de dingen die je liever niet wilt zien. maar dat is de realiteit. Bent Dagilia :zwaai: Hej meid.... mijn ogen zijn elhamdouillah wijd open....., maar ik hou me daar niet bezig. Van mij mogen ze lekker hun gang gaan..... ze zitten mij toch niet in de weg...... Weet je wat jij moet doen lekker genieten van het leven ipv marokkaanse meisjes ZWART maken.... Trouwens ik kom uit het deel ROTTERDAM

touraya
16-04-2002, 00:21
kom op meiden geen geruzie......je hebt in iedere ras, soort, volk enz rotte appels tussen zitten...als je maar op je zelf let!!!!!!! NO ONE IS PERFECT!!!!!! :zwaai:

Naura
16-04-2002, 00:23


Zulke discussies tjah wat moet je daarop zeggen....... Ik kom zelf uit Amsterdam en als ik het zo hoor in mijn omgeving lopen hier de grootste maroc****tjes rond jah dat zou misschien helaas wel zo kunnen zijn maar als dat zo is laat ze dan met rust zulke mensen komen zichzelf nog wel tegen ik ga zulke mensen niet beoordelen daar hebben we Allah swt voor...... Maar vergeten jullie niet dat het meestal maar een klein groepje is en helaas worden we allemaal over een kam geschoren maar vergeten jullie aub niet dat er nog genoeg goede meiden tussen zitten. :zwaai: Live your life....because you never know what tomorrow brings...

Tifah
16-04-2002, 00:28
Dit is weer typisch Marokkaans: negatieve praatjes over mensen die je niet kent. Om nou alle Marokkaanse meisjes in het algemeen te bekritiseren is ook zo een trieste actie. Hoe kom je trouwens in godsnaam aan die percentages?? Heb je een onderzoek gehouden ofzo? Wanneer houdt deze negativiteit nou op? Ik kan niet eens over straat lopen of ik moet commentaar krijgen over de manier hoe ik me kleed, de manier hoe en wat ik eet, de manier hoe ik praat en met WIE ik loop en praat. Wat gaat jullie dat in GODSNAAM aan?! Is het zo dan dat als ik met een neger loop dat het gelijk een VRIENDJE moet zijn? Wat gaat dat jou aan als het zo is? Wie zegt dat alle Marokkaanse meiden islamitisch zijn? Ken genoeg joodse Marokkanen en toevallig ook Marokkaanse Christenen. Nee dat is geen bullshit. Je WOONT in Nederland, waar alles kan en mag. Accepteer het of ga naar Saudie Arabie of een ander land waar niet zoveel mag en PRECIES volgens de Islamitische wet gehandeld wordt. Wat een stelletje hypocrieten. Leid je leven and let others live. Negativiteit werkt averechts.

BentDagilia
16-04-2002, 09:38
Origineel gepost door Widad Bint dagilia.... hmmmmmmmmm wat jij nou net schreef KLOPT niet helemaal........ Je komt wel heel heilig over (of dat in de werkelijkheid ook zo is.....) Meid begrijp me niet verkeerd, ik ga jou veroordelen... , Je moet het zelf weten..... Maar nu ff terug komen op jouw bericht: Ten eerst... totaal geen respect voor de marokkaanse meiden, 7hsoema...... En hoe jij ze beschrijft..... jij hebt echt fantasie meid!!!! En als ik het goed begrijp, jij vindt de marokaanse meiden het ergst (jij duzz ook;)) En sorry ik hoef geen man/jongen te hebben die mij niet respecteerd omdat ik geen hoofddoek draag.... Iwa safi.. dat is het laatste waar in aan denk... zulke jongens verdienen zo'n meisje niet eens, hoofddoek dragen voor Allah (swt) (dat is pas respect). En jouw theorie over meisjes die vrij opgevoegd zijn en alles bespreken met hun ouders, waaronder seks........... SLAAT helemaal nergens op!!! Ik weet niet hoe je daarbij komt??????? Maar ONZIN..... Trouwens, sinds wanneer is vrije omgang met ouders niet goed..... (weet je hoe goed het is voor een zoon of dochter om met haar ouders te kunnen praten over het dagelijjks leven......, behalve seks ;)) Dit schreef jij in je bericht: "Maar ja wat een jonge ook doet hij is in mijn ogen een JOngen en dus een Man en die doen al eeuwen lang zulke dingen maar die weten dat ze fout zitten. maar wij marokkaanse meisjes niet wij gaan ermee door tot de dood ons scheidt." Duzz als ik het goed begrijp... doen mannen al eeuwen iets fout, en "wij"meiden (dat is trouwens generaliseren) gaan maar door... Maar meid dat is het precies hetzelfde!!!!!!!!!!!!! Weet je als die meiden, zo nodig zo het leven willen gaan iwa ALLAH3OIN. Maar je moet NIET zeggen... die meiden verpesten het voor ons... schande voor de marokkaanse gemeenschap enz.... Want zij zitten jou ECXHT niet in de weg... als jij heli bent dan heb JIJ echt niks te vrezen....... geniet van het leven zo ik zeggen ;) Iwa Widad aangezien jij niks te doen heb wil ik je dit vertellen. waarop baseer jij het feit dat ik schijnheilig ben wat dan ook. Heb ik dat ooit gezegd ik kan wel zo over komen maar het laatste wat ik ben is eenHeilig dammetje. Maar ja het is maar wat jij onder heilig verstaat. Ik vertsa daaronder alleen maar aan islaam denken, dus niet internetten, een hoofdoek dragen, niet praten over anderen. enz Nou ik kan je verzekeren dat ik dat niet ben.. aangezien jij je vooroordeel baseerd op reacties van deze topic vind ik je een SLIM meisje.. ik zeg Wij mesijes dus Hoor ik daar AUTOMATISch ook bij he ... maar ja jijvond het erg moeilijk dat je dat had uitgevonden.... Goed van je widad. Ik ben trots op je.... Ik had bij mijn eerste berocht gezet dat er altijd nog goeie tussen zitten maardaar moet je goed naar opzoek..iwa zeg niet dat dat weer niet zo is.. en dat jullie allemaal heilig zijn.. want als jullie datwaren zouden jullie je internet tijd nuttig kunnen besteden aan bijvoorbeeld het bestuderen van de islaam. maar widad Nogmaals mijn complimentjes voor je Theorie.. ik had het echt niet kunnen bedenken.. OF SJOW... Bent Dagilia :zwaai:


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7