Bekijk volle/desktop versie : CIDI op Jodenjacht



02-05-2017, 18:45
Het Centrum Informatie Documentatie Israël is ouderwets op Jodenjacht. Uit een persbericht op Nieuwsbank van gisteren blijkt dat het CIDI aangifte gaat doen tegen zeer Joodse websites wegens "strafbare antisemitische uitingen". Reeds lange tijd proberen personen met Joodse achtergrond iedereen ervan te doordringen dat Zionisme en Jodendom haaks staan op elkaar en dat de Holocaust een Zionistisch project is. Juist de organisaties die betrokken waren bij de voorbereiding op de Jodenvervolging blijken dit antisemitisch te vinden.

De muntVolgens het Centrum Informatie Documentatie Israël bevatten de websites http://www.jodenlijst.nl en http://www.holocaustles.nl en http://www.holocaustbedrog.nl en http://www.joodsrecht.nl antisemitische uitingen. Voor zover er antisemitische uitingen op deze sites staan zijn het authentieke onvervalste citaten van de Zionistische leiders die al in 1895 Endlösung en Holocaust ambieerde. De Joden zoals Joden zijn hebben helemaal niks te maken met het Zionisme. De uitingen op bovenstaande sites zijn zeer Joodse en betreffen de kern van het Jodendom. Het CIDI bewijst weer eens dat Zionisten niet te vertrouwen zijn en niks anders willen dan Joden het leven zuur maken.

http://www.goedenieuws.nl/vandaag/2017/05/02/cidi-op-jodenjacht

02-05-2017, 18:50


Smerige zionapen


02-05-2017, 18:54
Joden in Nederland
Nederland kent geen tot hooguit enkele Joden. Joden zijn mensen die geloven in handhaving van de Drie Eden. Een enkele Nederlander handhaaft de Drie Eden. De Drie Eden zijn de regels van het verbond tussen Gd en de Joden sinds de verwoesting van de laatste Tempel te Jeruzalem. De Drie Eden verbieden de Joden de terugkeer van de Masjieach in het Beloofde Land in eigen hand te nemen. Joden zijn perse geen ras. Voor zover Joden tot een ras behoren gaat dat om de Joden bedoeld in de Bijbel die van hetzelfde ras zijn als Arabieren. Volgende personen zijn géén Joden:
Lodewijk Asscher
Lodewijk Asscher is niet Joods ook al wordt gesuggereerd van wel. Lodewijk Asscher handhaaft de Drie Eden niet. Daarom is hij niet Joods. Bovendien, en dat maakt veel helder, is de overgrootvader van Lodewijk Asscher leidinggevend geweest in verband met de deportatie van Amsterdamse Joden. Zijn organisatie werd eufemistisch de Joodsche Raad genoemd om de Nazi-achtergrond te verhelen. Meeste mensen weten niet dat de grote Nazi-leiders dezelfde wortels bezitten als Lodewijk Asscher.
Hanna Luden
Hanna Luden is directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Hana Luden is ook niet Joods ook al doet haar neus anders vermoeden. Hanna Luden verzwijgt met kennis van de feiten dat haar historische vrienden de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamers.
Leon de Winter
Leon de Winter is ook niet Joods. Leon de Winter is één van de vele broodschrijvers die literair de leugens over de Holocaust en de daders ondersteunt.
Harry Mulisch
Harry Mulisch is ook niet Joods. Harry Mulisch heeft als journalist verslag gedaan van het proces tegen Eichmann in Jeruzalem. Als journalist met zogenaamd Joodse achtergrond is Harry Mulisch er nooit in geslaagd de feiten ter tafel te leggen die bewijzen dat Eichmann Zionist in hart en nieren was en groot ontzag bezat voor de oprichters van Israël die de Holocaust als sinds 1895 officieel en militair en anderszins proactief voorbereiden.
Roel Abraham
Roel Abraham werkt voor het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI). Net als Hanna Luden die niet wil praten over de Zionistische grondslag van de Holocaust. De naam van Roel Abraham suggereert iets Joods. Zijn werk voor het CIDI impliceert dat hij betrokken is bij de groep misdadigers die de Zionistische daders van de Holocaust hand boven het hoofd houdt. Roel Abraham maakt zich druk om pro-Joodse uitingen op internet omdat daarmee op zijn lange gevoelige antisemitische tenen wordt getrapt. Roel Abraham doet aangifte tegen jodenlijst.nl en heeft de Politie en het OM reeds geïnformeerd. De Zionisten hebben in 2011 ook al geprobeerd het eerlijke Joodse geluid over de Zionistische grondslag van de Holocaust als antisemitisme te laten vervolgen. Toen hebben zij de Rechtspraak bedreigd met 'dire consequences' om gelijk te krijgen. Roel Abraham is vanzelfsprekend niet Joods.
Kemal Rijken
Kemal Rijken is journalist en schrijver. Net als de initiators van de Holocaust. Kemal Rijken schrijft voor Jonet. Jonet is dé online community van zogenaamd Joods Nederland. In die rol is hij aanvoerder van de antisemitische hetze der Zionisten tegen het eerlijke Joodse geluid. Kemal Rijken schrijft ook voor The Post Online van Bert Brussen. Bert Brussen en The Post Online willen niks publiceren over de door Nederlandse journalisten en politici begane genocide in Irak. Kemal Rijken is niet Joods. Kemal Rijken ondersteunt met kennis van de feiten propagandistisch de wijdverbreide en stelselmatige aanval van de Zionisten gericht tegen de Joodse burgerbevolking. Dit werk van Kemal Rijken is strafbaar gesteld in de Wet Internationale Misdrijven.
Esther Voet
Esther Voet met haar gephotoshope profielfoto op Twitter is ook zogenaamd Joods. Esther Voet is journalist. Net als het creatieve brein van de Holocaust. Esther Voet werkt voor het Nieuw Israëlitisch Weekblad. Het bijzondere aan het NIW is dat het in ieder geval sinds 1922 bekend is met de ambities voor oorlog en Holocaust van de Zionistische leiding sinds 1895 en dat volop ondersteunt met verspreiding valse feiten. Esther Voet is als directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël eerder betrokken geweest bij de Zionistische hetze tegen het eerlijke Joods geluid over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Zij heeft toen ook meegedaan aan terrorisme gerelateerde bedreigen van de Magistratuur om gelijk te krijgen. De Bijbelse kwalificatie voor Esther Voet is “Grote xxxx”.