Bekijk volle/desktop versie : DGSN start onderzoek naar maar liefst 168 functionarissen



01-04-2017, 22:00
Van commissarissen tot normale veiligheidsfunctionarissen, allemaal lopen ze de kans een flinke berisping te krijgen.



De overkoepelende politieorganisatie DGSN heeft momenteel een grootschalig onderzoek naar haar medewerkers lopen. Het Marokkaanse medium Assabah meldt dat de betrokken personen ervan verdacht worden hun werk te hebben verwaarloosd en geregeld te laat te komen.

De DGSN startte dit onderzoek na een opmerkelijke gebeurtenis. Tijdens een inspectie van een bureau in Temara bleek dat er geen enkele functionaris aanwezig was. Daar waar het bureau normaal gesproken om 08:30 opent kwamen er pas een uur later agenten en ander personeel opdraven. De aanwezige inspectiecommissie ontbood hen de toegang tot het bureau en eiste de badges van de agenten.

Zoals gezegd is er momenteel een onderzoek gestart naar aanleiding van deze gebeurtenis. De betrokken agenten zullen allemaal verhoord worden, hen zal gevraagd worden naar de reden van hun afwezigheid. Bekend is dat ook de hoogste politiebaas Abdellatif Hammouchi de zaak nauwlettend in de gaten houdt.

Assabah meldt verder dat deze zaak niet zonder gevolgen zal blijven. Voor functionarissen die promotie zouden krijgen bestaat de kans dat ze daarnaar kunnen fluiten.

01-04-2017, 23:08


Vieze curepten

02-04-2017, 15:16
Inderdaad allemaal corrupt.