Bekijk volle/desktop versie : Duurzaam toerisme nieuwe uitdaging van Marokkaans ministerie van Toerisme



20-03-2017, 14:15
Het Ministerie van Toerisme is bezig om een bewustmakingscampagne te lanceren over het thema duurzaamheid.



Duurzaam toerisme is de nieuwe uitdaging van het ministerie van Toerisme. Het ministerie bereidt zich voor op de lancering van een ​​bewustmakingscampagne om duurzaam toerisme te promoten, meldt L'Economist vandaag. De minister greep speciaal deze dag aan om de campagne te benadrukken, in Marokko wordt op 20 maart de dag van duurzaam toerisme gehouden onder de noemer 'Sustainable Tourism Day'.

Op deze dag worden de verworvenheden van de toeristische sector en de belangrijkste projecten herzien voor het jaar 2017. Een aantal overeenkomsten worden ondertekend met een tiental partners, waaronder Masen, RAM en ONCF.
Op deze tweede editie van de 'Sustainable Tourism Day' is Marokko ook van plan om duurzaam toerisme te promoten op continentale schaal door o.a. ruimte te bieden voor de uitwisseling van de beste praktijkvoorbeelden op nationaal en internationaal niveau.

Verscheidene Afrikaanse ministers van Toerisme wordt verwacht bij dit Pan-Afrikaanse evenement, onder meer uit Ivoorkust, Zimbabwe, Benin, Kaapverdië, Congo Brazzaville, Ethiopië, Gabon, Kenia, Zuid-Afrika, Madagascar, Senegal.