Bekijk volle/desktop versie : Marokko toont cultureel erfgoed op beurs in Moskou



17-03-2017, 19:02
Marokko nam deel aan de 24e editie van de Internationale Reis en Toerisme beurs in Moskou dat plaats vond van 14 tot 16 maart.



Tijdens dit evenement werd Marokko vertegenwoordigd door meer dan 20 exposanten uit o.a. reisbureaus, het Marokkaanse Nationale Bureau van Toerisme (ONTM) en de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc, meldt Moroccoworldnews.

Er was een paviljoen opgezet op de beurs om Marokko'sculturele erfgoed tentoon te stellen en het toerisme te promoten, met namede diensten van hotels en de traditionele kunsten en ambachten werden gepresenteerd.

Tijdens de eerste dag van het evenement, trok het paviljoenduizenden bezoekers aan die de unieke en gevarieerde mogelijkheden van hetMarokkaanse toerisme ontdekten, genoten van authentieke gerechten uit deMarokkaanse keuken en kennis maakten met andere lokale producten zoalsArganolie, henna en rozenwater.

Volgens het ONMT wordt Marokko beschouwd als een grotetoeristische vakantiebestemming in de veelbelovende Russische markt dankzijverschillende promotionele activiteiten die in 2016 georganiseerd waren inMoskou en St. Petersburg.

19-03-2017, 17:46


Zaken doen met Rusland is absolute een goede del en niet verkeerd dat Marokkanen daar massaal daar gaan investeren in Zaken de russen hebben het hard nodig in 2050 en Marokkanen ook !