Bekijk volle/desktop versie : al yaqeen



18-01-2017, 10:17
Al-Yaqeen nieuwsbrief!
Als volger van al-Yaqeen houden we jullie graag van tijd tot tijd op de hoogte van onze aankomende activiteiten en lopende acties. In deze nieuwsbrief brengen we je kort langs alle belangrijke info op dit gebied.

Jongerenavond vrijdag 20 januari!

Het is al weer een tijdje geleden sinds onze laatste Jongerenavond. Reden te meer om er gauw één te houden! En dat gaan we doen. Aanstaande vrijdag 20 januari 2017 organiseren wij de langverwachte Jongerenavond met als thema: “De eenheid van de moslims”.

Van 19:00u tot 21:00u staan er twee lezingen in het programma. Eén van broeder Imad El Idrissi over "Voorbeelden tot eenheid uit het leven van de metgezellen", en één van broeder Abderrahman Aboe Jouwairiah over "Hoe bereiken we eenheid: praktische voorbeelden".

Verder staan er een educatief filmpje en een leerzame interactieve quiz op het programma. Voor de winnaar van de quiz is er natuurlijk een mooie prijs te winnen! Maar het belangrijkste is dat we op deze avond met z’n allen kennis zullen opdoen. Na afloop trakteren we jullie op een hapje en een drankje.

We zien jullie dus graag aanstaande vrijdag. Inloop is vanaf 18:30u. Direct na het gebed, rond 19:00u, starten we het programma in shaa’ Allaah. Tot aanstaande vrijdag in ons moskeegebouw aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Neem vrienden en familie mee!


Boekenmarkt

Zoals voorgaande jaren lanceren we nu voor het derde jaar opeenvolgend de ‘al-Yaqeen boekenmarkt’. Deze zal zijn van 18 januari 2017 tot en met 25 januari 2017. Alleen in die week zijn er speciale acties op onze webshop!

Welke aanbiedingen?
Alle boeken vertaald door al-Yaqeen zullen bij ons in de webshop in de aanbieding staan. Kortingen tot wel 25%!

Word nu Dacwah-drager en profiteer!
En als je in de ‘al-Yaqeen boekenmarkt’-week Dacwah-drager wordt, krijg je van ons €100,- boekentegoed dat je op onze webshop kunt besteden. Dus voor €100,- zelf de boeken uitkiezen die jij in je islamitische boekencollectie wilt! Bovendien krijg je ze nog geheel gratis thuisgestuurd ook! Dus meld je in deze boekenmarkt week gauw aan als Dacwah-drager en ontvang dit ‘shoptegoed’.


Kids Dua-dag

Een tijdje geleden hebben wij ons Dua4Kids pakket uitgebracht. In de tussentijd hebben onze kindjes flink in het Dua-boekje ervan kunnen duiken en de belangrijkste smeekbeden kunnen leren. Hoe goed ze erin zijn geworden, willen we graag testen. En daarom organiseren wij een Dua4Kids-Competitie waarin mooie prijzen te winnen zijn!

Wanneer en voor wie?
Op zaterdag 28 januari 2017 gaan we in shaa' Allaah dit evenement houden. De deelnemertjes zullen in toernooivorm getoetst worden op hun Hifdh, uitspraak en eventueel vertaling van de smeekgebeden uit ons boekje Dua4Kids. Zowel jongens als meisjes van 6 tot en met 12 jaar hebben zich reeds laten inschrijven door hun ouders/verzorgers. Het belooft een spannende dag te worden.

Was-Salaamoe calaykoem,
Team al-Yaqeen