Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse die stierf in Egypt Air crash vandaag gerepatrieerd13-01-2017, 22:10
De overblijfselen van de Marokkaanse onderdaan die afgelopen mei stierf in een vliegtuigcrash van Egypt Air, vlak in de buurt van de Egyptische kust van de Middellandse Zee, zal vandaag worden gerepatrieerd naar Casablanca, meldt de ambassade van Marokko In Caïro.Aan het einde van de door de bevoegde Egyptische autoriteiten verrichte onderzoeken, heeft de Marokkaanse ambassade in Caïro de nodige maatregelen genomen om de overblijfselen van de overledene naar Marokko te repatriëren, meldt Lefr360.

Het lichaam zal vandaag aankomen op de internationale luchthaven Mohammed V in Casablanca aan boord van een vlucht van Egypt Air. De vrouw zal ook begraven worden in Casablanca.

De 59-jarige Frans-Marokkaanse vrouw die in de Franse stad Pontoise leefde, nam de Egypt Air vlucht om haar dochter, een taaldocent op een internationale school in Caïro, te bezoeken.

Egypt Air's Parijs-Caïro vlucht verdween van de radar in de vroege ochtend van 19 mei 2016 en crashte met 66 personen aan boord, inclusief bemanning.

Alle inzittenden van het vliegtuig kwamen om bij deze vliegtuigramp.