Bekijk volle/desktop versie : 'Amrabat naar alle waarschijnlijkheid gewoon naar Afrika Cup na blessure'



02-01-2017, 12:50
Het zou bijna de derde afmelding worden...



Het was even schrikken toen Nordin Amrabat gistermiddag voortijdig het veld moest verlaten tegen Tottenham Hotspur. Waar in menig Europese competitie de winterstop een feit is, wordt er in de Premier League nog vrolijk door gevoetbald. De 29-jarige linksbuiten nam het zodoende in de met uiteindelijk 1-4 verloren wedstrijd op tegen de Londense topclub en verliet in de 74e minuut al grijpend naar zijn enkel het veld.

Nu blijkt, volgens het doorgaans goed ingevoerde Almarssadpro, dat de enkelblessure reuze mee valt en de aanvaller slechts enkele dagen rust nodig heeft om te herstellen. Met het oog op de Afrika Cup en de al eerdere afmeldingen van Ousamma Tannane en Younès Belhanda zou het uitvallen van Amrabat alweer de derde geselecteerde speler betreffen die op hoog niveau speelt. Het is nu nog even wachten wanneer Amrabat afreist naar de Emiraten om zich aan te sluiten bij de selectie.

Daar wachten hem mogelijk twee oefenduels tegen in ieder geval Finland (9 januari, 15:00 Nederlandse tijd) en een andere opponent waar de bond nog naarstig naar op zoek is.