Bekijk volle/desktop versie : Bloedbad in Ouazzane



30-12-2016, 16:52
Het bloedbad gisteren in Ouazzane waarbij vier mensen werden doodgeschoten zou te wijten zijn aan politieke redenen.



Het bloedbad waarbij vier mensen met een shotgun werden doodgeschoten zou politieke motieven hebben, meldt Le360. De dader, die donderdagavond werd gearresteerd door de gendarmerie, is namelijk een gemeentelijk raadslid, lid van WFP (Authenticity and Modernity Party).


Bronnen dicht bij het onderzoek onthullen dat de dader een conflict had met de vijf slachtoffers, van wie er vier overleden en één ernstig gewond raakte, sinds de laatste verkiezingen. Hij verweet hen dat zij hun stem niet aan hem hadden gegeven ondanks dat hij hen eerder had bedreigd met de dood als ze dat niet deden. Dit is naar verluidt onthuld door verschillende familieleden van de slachtoffers.


De bronnen melden ook dat de gendarmerie hem gevangen nam nadat zij een val voor hem hadden gezet. De val leidde ook tot de arrestatie van een tweede persoon, wiens relatie met de misdaad nog niet is vastgesteld. Daarnaast melden zij dat de dader van plan was nog een andere moord in een bos in de regio Ouazzane te plegen en daarna zelfmoord wilde plegen. Op het moment van zijn arrestatie had hij zijn shotgun bij zich, evenals vijfentwintig patronen.

30-12-2016, 18:14


"Hij verweet hen dat zij hun stem niet aan hem hadden gegeven ondanks dat hij hen eerder had bedreigd met de dood als ze dat niet deden."

Lekker corrupte zooi daarzo. Van mij mogen ze die gemeenteraadslid dagelijks gaan kastijden tot hij erbij neervalt.