Bekijk volle/desktop versie : DENK: inspraak burgers bij inzet politie



Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8

14-11-2016, 13:07
Burgers krijgen inspraak bij de inzet van de politie in hun wijk, kindermisbruik wordt voortaan bestraft met chemische castratie en de naam van het ministerie van Defensie moet veranderen in Vrede en Wederopbouw.

Dat zijn enkele van de punten uit het verkiezingsprogramma van de politieke beweging DENK, dat maandag in Rotterdam is gepresenteerd.

DENK zit niet in de Tweede Kamer, de twee voortrekkers Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk wel als eigen groep. De beweging zet vol in op de bestrijding van discriminatie. Ook nieuwe Nederlanders in de samenleving krijgen volop aandacht. Als het aan DENK ligt wordt niet alleen afscheid genomen van de termen allochtoon en autochtoon, maar wordt de term integratie vervangen door 'wederzijdse acceptatie'. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en discriminatie moet zeer streng worden bestreden.

14-11-2016, 13:26


Als dat gebeurt, dan moeten een hoop rechters en hoge piefen van de overheid castratie ondergaan. Met hun leider dr pedofielen Joris Demmink voorop.

14-11-2016, 13:26
Ibuprofen,

Regel dan ook gelijk even dat "kindermisbruik" aangevuld wordt met verkrachting.


Noord

14-11-2016, 13:32

Citaat door Noord55:
Ibuprofen,

Regel dan ook gelijk even dat "kindermisbruik" aangevuld wordt met verkrachting.


Noord
Noord,

en mannen die met kindjes trouwen!

Pieter

14-11-2016, 14:11



Citaat door IBUPROFEN:
Deze dappere broeders en zusters in het verzet tegen ons racistische en fascistische systeem zullen de geschiedenis ingaan als martelaren. De anti-racistische beweging zal zich niet laten stoppen. Wij gaan door met het breken van witte mannen en hun gevoel van superioriteit!
Vreemd dat je racisme ziet als iets waar alleen blanke mannen zich schuldig aan maken. Als jouw zus thuiskomt met een blanke man, of nog erger, een Antiliaan, dan sta jij bijkans te juichen van geluk?

Dit is ook hetgene waardoor DENK niet zal slagen in haar missie. Iemand hoeft maar te beginnen over de Koerden of over homo's, en hun hele anti-discriminatieverhaal zakt als een hypocriet puddinkje in elkaar.

Jammer, want het principe is natuurlijk uitstekend.

14-11-2016, 14:20
Ik denk,rekening houdend met bepaalde aspecten uit de Nederlandse geschiedenis,dat er door de eeuwen heen altijd al bepaalde volkeren zijn geweest die,al dan niet genetisch bepaald en voor zover men hiervan uiteraard kan spreken,zich altijd al superieur
hebben gevoeld. En zij zich,in het verlengde van dit feit,er ook in het algemeen naar gedroegen en nog steeds naar gedragen. Aan
een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid heeft dit,volgens mijn optiek,alles te maken met een bepaalde ideologie. Een gedachten-
goed die vroeger o.a. heeft geresulteerd in het kolonialisme en vandaag de dag zich kenbaar maakt in de vorm van discriminatie van
welk niveau dan ook.

14-11-2016, 14:37
Nog steeds maakt menigeen Marokkaan of Marokkaanse in het dagelijkse leven bepaalde dingen mee die onder de noemer
''grensoverschrijdend in relatie tot de menselijke interactie"gekwalificeerd zouden kunnen worden. Het gros krijgen wij niet te weten
en haalt de media,om welke reden dan ook,bij lange na niet. Een enkel geval daarentegen echter wel. De meest recentelijke,maar
inmiddels alweer enkele maanden geleden,haalde AT5 in Amsterdam. Een Marokkaanse zakennvrouw genaamd Fouad Bokazini
die op grond van haar naam,n.a.v. een offerte,werd gediscrimineerd. Het heeft er alle schijn van dat dergelijke gebeurtenissen,
namelijk het gediscrimineerd worden van welke aard dan ook,tegenwoordig inherent zijn aan de samenleving waarin wij leven.

14-11-2016, 14:40

Citaat door IBUPROFEN:
Wij gaan door met het breken van witte mannen en hun gevoel van superioriteit!
Je kan beter werken aan je eigen gevoel van minderwaardigheid, in plaats van anderen ervan te betichten zich superieur te wanen.

14-11-2016, 15:32

Citaat door IBUPROFEN:
Wij gaan door met het breken van witte mannen en hun gevoel van superioriteit!
Jij bent echt los van iedere vorm van realiteit.

Er wonen alleen al meer witte mannen in het land waar jij ook woont.
Zelfs meer als alle Marokkanen, Turken of alle andere moslims bij elkaar.

Het is duidelijk dat jij echt niets snapt van een SAMENleving en al
helemaal niet van een democratie.

14-11-2016, 15:44
Neem mij niet kwalijk.

Het is Souad. (Bokazini)

14-11-2016, 16:28
En wat gaat denk doen aan het rasisme binnen de eigen partij?

14-11-2016, 17:14
Excuus,het moet zijn Souad !!

14-11-2016, 19:05



Citaat door IBUPROFEN:
Met "onschuldige kindertjes" als afweerschild wordt een beerput aan diepgeworteld superioriteitsdenken opengetrokken die mensen er niet langer van weerhoudt (met naam en toenaam) toe te geven aan wat door politici liefkozend "onderbuikgevoel" wordt genoemd.
Als "intelligente" mensen de retoriek prediken dat zwarte Nederlanders zwarte piet als een dankbaar instrument moeten zien om eindelijk eens een positief rolmodel te kunnen presenteren, kan ik niet anders dan mij schamen voor het land dat dit soort "intelligentie" heeft voortgebracht.
Wat gaat DENK doen tegen de drugscriminaliteit?

14-11-2016, 19:07
Denk is Pvv light. Onzin partij maar de ultieme partij om een protest stem uit te brengen.

14-11-2016, 19:07

Citaat door IBUPROFEN:
Wij gaan door met het breken van witte mannen en hun gevoel van superioriteit!
Lekker verbindend, mensen breken...

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8