Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse doelpunten dit weekend in de Eredivisie



31-10-2016, 15:21
Ook deze speelronde lieten de Marokkaanse profs duidelijk van zich horen.

Het regende dit weekend als het ware Marokkaanse doelpunten op de Nederlandse velden. Hieronder een overzicht van alle wedstrijden waar zo'n Marokkaanse treffer viel.

Willem II - FC Groningen (2-1):
Het mocht niet veel baten aangezien FC Groningen voor de zoveelste keer ten onder ging, maar toch deelde vleugelaanvaller Mimoun Mahi met een treffer mee in eindscore. Door de voetblessure moest linksbuiten Ousamma Idrissi deze ontmoeting aan zich voorbij laten gaan. Mahi daarentegen begon gewoon in de basis bij de Groningers, net zoals Anouar Kali bij Willem II.

Heracles Almelo - Sparta Rotterdam (2-2):
Na PSV met zijn treffer uit de KNVB Beker te hebben gespeeld, was het tegenover Heracles weer raak voor Ajax-huurling Zakaria El Azzouzi. Heel beheersd, zoals een echte centrumspits betaamt, tikte El Azzouzi de openingstreffer binnen voor Sparta. Aan de kant van Heracles vond Brahim Darri het net voor zijn club. Op een haar, gemiste penalty door Verhaar, werden toch de punten gedeeld in deze ontmoeting.

Ajax - Excelsior (1-0):
Ziyech is ondanks dat het in de ogen van velen een paniekaankoop is, toch heel erg op z'n plek bij Ajax. Onlangs werden de statistieken van Ajax van voor en na de aankoop van de international getoond. Voor de aankoop acht duels gespeeld (3 zeges, 3 gelijke spelen en 2 nederlagen), na de aankoop 12 duels gespeeld (10 zeges, 2 gelijke spelen en 0 nederlagen).

Ook gisteren speelde hij de hoofdrol bij het binnenslepen van de drie punten tegen Excelsior. Met een prachtige uithaal van voor het strafschopgebied liet hij de keeper van de Rotterdammers net achter de bal maaien. Dit duel was ook een hoogtepunt voor talent Abdelhak Nouri, na eerder zijn tweede duel te hebben gespeeld voor Ajax in de Beker maakte hij zaterdag zijn debuut in de Eredivisie namens het A-elftal.

31-10-2016, 15:53


En daar zijn de Hollanders bang voor en alles erom doen om het tegen te houden om zo veel marokkaanen hun Carrière kapot willen maken, en dan nog voor Nederland willen uitkomen terwijl je zelf weet wat bij de André is gebeurd

31-10-2016, 16:22
Heeft hij nou zijn haar blond gekleurd? wat een sukkelisme