Bekijk volle/desktop versie : Amerikanen geïnteresseerd in hernieuwbare energie Marokko



20-09-2016, 15:17
Een paar weken voor milieutop COP22 in Marrakech losbarst hebben Amerikaanse investeerders hun ogen gericht op de sector van groene energie in Marokko.





Dat meldt The Economist vandaag. Het dagblad legt uit dat exploitanten en ambtenaren druk bezig zijn met COP22 en dat een Marokkaanse delegatie van deze sector vorige week naar de VS is afgereisd. Ondertussen was een speciale Amerikaanse gezant op bezoek in Marokko. Het enthousiasme en bewegingen tussen beide landen is niet toevallig, zo kort voor COP22.

Volgens de krant laat het zien dat de Amerikanen geïnteresseerd zijn in investeringen in hernieuwbare energie in Marokko. De speciale gezant zei over zijn bezoek: 'Het zal ons in staat stellen een inzicht te krijgen in de initiatieven en projecten'. Hij sprak met Marokkaanse ambtenaren die werkzaam zijn in deze sector. Hij gelooft dat er veel niches zijn waarin Marokko en Amerika partnerships kunnen ontwikkelen.

Momenteel zijn vooral Spaanse, Franse, Italiaanse, Duitse en Saudische bedrijven actief in de hernieuwbare energie in Marokko. COP22 biedt voor andere landen zoals Amerika de perfecte gelegenheid om Marokko te leren kennen als investeringsland.

20-09-2016, 15:37


Overal waar Amerika verschijnt duiken er problemen op, die yankees kunnen beter wegblijven voor ze hun grijpgrage klauwen uitsteken en alles innemen, oo z'n ruttes: oppleuren.

20-09-2016, 17:03
Sawarim,
Ff voor de duidelijk heid er is ZEKER EEN nieuwbare energie omdat het zwart op wit in de Koran Karim staat, vervuil de aarde niet anders protesteert het tegen en dat gebeurt al nieuw met alle natuur rampen, en dat de energie licht al 1400 jaar geleden al bestond
Lees maar in de Koran over de sora over LICHT waar subhanalah heeft gezegd wat vroeger de lampion wat in de bergen in Marokko gebruikte om licht te maken met butagas werdt gebruikt als licht dat over dat lampion glas over heen moet dat je nog meer licht kunt creëren. En dan komen ze zegen dat zij de lamp hebben uitgevonden dwazen maar moehim als Allah al dat heeft gezegd kun je voor 1miljoen procent van gaan dat het schoon is voor de natuur en de aarde oke

20-09-2016, 17:08
Ff snel opgezocht voor de mensen met commentaar
Soera An Nur

Soera 24, vers 35 uit Koran
god is het licht over hemel en aarde
zijn licht is als een lamp in een nis
een lamp in een glas
een glas van sterrenschitter
brandend aan geheiligd olijfhout
niet uit oost niet uit west
en ook al raakte vuur haar niet aan
toch vlamt de olie uit zichzelf
licht boven licht tot zijn licht
leidt god wie hij wil

20-09-2016, 17:11


En kom aub niet zegen dat de westzwijnen het licht hebben indekt hebben aub ze weten niet eens hoe ze hun kont moeten vegen van voren naar achter, of van achter naar voren

20-09-2016, 17:17
en er is niets meer over van het Marokkaanse groene project

het is het project van de elite geworden

dus het Marokkaanse volk zal weer tot de laatste cent geplukt worden net als met die telecom maroc

ik raad Marokkanen aan om zelf te investeren mochten ze wat geld hebben koop zonnecellen op en wordt onafhankelijk