Bekijk volle/desktop versie : Telefonisch acquisiteurs gezocht (nederlands - vlaams) tanger - marokko



30-08-2016, 20:18
DP Services heeft zich ten doel gesteld om tegen 2017 een 30-tal nieuwe collega’s te mogen verwelkomen voor verschillende telemarketing projecten voor de Nederlandse en Vlaamse markt.


Voor onze nieuwe opdrachtgevers zijn wij zoek naar ervaren Telefonisch Acquisiteurs met passie voor (Tele)marketing en communicatie.
Je bent een enthousiaste en gedreven persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden die mensen vanuit persoonlijkheid overtuigt, en bent bereid om vanuit onze contact- callcenter in Tanger- Marokko te komen werken.

Wij zijn dus op zoek naar ambitieuze toppers die ons team komen versterken! Hiervoor zoeken we naar enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte doorzetters, die graag mee willen groeien met DP Services.



FUNCTIEPROFIEL VAN DE TELEFONISCH ACQUISITEUR:
Het gaat hier NIET om de gehele dag koud en agressief bellen, of zwoegen om in de hoop een Sale of 2 binnen te halen, of wellicht niet….

Neen, het betreffen hier leuke projecten, waarin je als Telefonisch Acquisiteur verantwoordelijk bent voor het maken van afspraken bij bedrijven of particulieren voor een grote groep accountmanagers. Je bent het eerste contact en daarom hét visitekaartje van onze klant.

Je gaat zelfstandig en proactief aan de slag met een suspect- en prospectlijst en probeert de verantwoordelijke persoon te spreken.
Met jouw enthousiasme, assertiviteit en doorzettingsvermogen overtuig je de contactpersonen op een plezierige manier. Je verkoopt de toegevoegde waarde van de afspraak. Bovendien breng je de behoefte in kaart.
Contacten, voortgang en afspraken registreer je in ons CRM-systeem, en vanzelfsprekend heb je ervaring met telemarketing.



FUNCTIE-EISEN:
- Je hebt een opleiding op minimaal MBO - HBO niveau
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in onder andere: Telemarketing, Sales, Inbound/ Outbound of een Callcenter- klantenservice omgeving.

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, Vlaamse tongval is erg welkom
- Je spreekt de Nederlandse taal zonder accent (Eventueel ook Frans, maar geen vereiste)

- Je hebt een zeer prettige telefoonstem
- Je bent enthousiast en jong (van geest)
- Je bent gedreven, prestatiegericht en hebt een winnaresmentaliteit
- je bent commercieel en resultaatgericht

- Je hebt een flexibele instelling
- Je durft ‘op target’ te werken
- Je bent bereid om in Tanger te komen werken



ONS AANBOD:
Wij zullen jou uiteraard voorzien van de juiste training en coaching om makkelijker aan je doelstellingen te komen.
Onze werving is primair gericht op kandidaten die professionaliteit en motivatie tonen. Ben je een harde werker die op zoek is naar een uitdagende vaste baan met een vast contract en sociale zekerheid? Dan is dit zeker een interessante baan voor je.

Salaris is afhankelijk van profiel en het project waarop je wordt aangewezen, maar je kunt erop rekenen dat de basissalarissen tussen de 9.000 en 12.000 DH liggen.
Uiteraard wordt men door middel van prestatie gelinkte bonussen sterk gestimuleerd om de inkomsten een boost bij te geven. Heb je meer in je mars, dan zien we dat graag van je….

Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een creatieve, dynamische en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s maakt het verhaal compleet.



REAGEREN OP DE VACATURE TELEFONISCH ACQUISITEUR?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar recruitment@dpservices.eu Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op


Met vriendelijke groeten,
DP Services

[URL="http://www.dpservices.eu"]http://www.dpservices.eu[/URL]