Bekijk volle/desktop versie : Petitie tegen mensonterend beleid van minister Verdonk



25-04-2005, 16:29
wa slm broeders en zusters

lees;

Petitie tegen mensonterend beleid van minister Verdonk

Geachte minister Verdonk,

Hiermede willen wij, als slachtoffers en (in)direct betrokken, u een halt toeroepen betreffende het voortdurend verzwaren van het toelatingsbeleid voor vreemdelingen.

Wij pleiten voor een herziening van de in november 2004 verscherpte toelatingseisen en dan vooral m.b.t. de belachelijk hoge inkomenseis, die niet geleidelijk maar zonder pardon en duidelijke redenen verhoogd is met een bedrag van €200 netto. U heeft daarbij niet rekening gehouden met mensen die ziek zijn en hierdoor moeten leven van een uitkering.

Voorts zouden er, in het kader van de vrije partnerkeuze speciale, verzachtende omstandigheden / soepelere regels moeten worden opgesteld m.b.t. visumaanvragen voor relatie- / gezinshereniging.

Ter verklaring: wij zijn inwoners van een EU-land en zouden, net als alle andere EU-onderdanen, vrij moeten kunnen beschikken over onze partnerkeuze en daarmee ons levenslot. Dat onze partners uit een niet EU-land komen, doet daarbij niets aan dit recht af! Uw regels en het weglaten van versoepelende omstandigheden vinden wij daarom onmenselijk en niet stroken met dit gedachtegoed!

Tevens stuit het ons tegen de borst dat de toelatingseisen op geen enkele manier passen binnen de Europese richtlijnen. Sterker nog, vergelijk de Nederlandse toelatingseisen maar eens met die van buurland België. Het is werkelijk verbazingwekkend te lezen, hoe groot die onderlinge verschillen zijn.

Ook het plan om de mensen in het land van herkomst een inburgeringscursus te laten doen is te belachelijk voor woorden. Hoe kunnen zij hier aan meewerken en zelfs voor de kosten opdraaien, terwijl zij nog niet eens weten of zij überhaupt een kans maken om tot Nederland te worden toegelaten? Hoe had u dit concreet gezien? Beseft u wel onder welke erbarmelijke omstandigheden deze mensen vaak leven of ontbreekt het u ook op dat vlak aan inlevingsvermogen en begrip?

Kortom: uit alles blijkt dat u een steeds sterker wordend ontmoedigingsbeleid voert en daarbij bereid bent ‘over lijken’ te gaan. Dat dit ten koste gaat van vele relaties, is u werkelijk een ‘rotzorg’.

Komen er nog steeds mensen door de selectieprocedures van de IND? Dan moeten de regels nóg strenger naar uw zin. Net zo lang tot niemand het meer in zijn hoofd zal halen, hier nog naartoe te komen.

U stelt willens en wetens onredelijke voorwaarden in het volste besef dat bijna niemand hier met de beste wil nog aan kan voldoen. Alleen mensen in een bepaalde sociale klasse lijken nog binnen te mogen komen, zuiver op elk vlak.

U lijkt een cultuursegregatie te willen bewerkstelligen, een zuivering die strookt met alle morele en humane normen en waarden. Rechten van de mens zijn aan u niet besteed.

Liever een hele hoop ongelukkige Nederlanders / medelanders dan nog meer allochtonen in Nederland, lijkt u wel te denken.

Mij verbaast het allang niet meer dat het aantal emigraties in Nederland steeds sterker toeneemt en de balans uiteindelijk naar de andere kant zal doorschieten.

Tot slot wil ik u wijzen op enkele artikelen uit de Universele Verklaring van de rechten van de mens:

Artikel 1
Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen.

Artikel 2
Een ieder heeft aanspraak op alle rechten en vrijheden, in deze Verklaring opgesomd, zonder enig onderscheid van welke aard ook, zoals ras, kleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere overtuiging, nationale of maatschappelijke afkomst, eigendom, geboorte of andere status.

Verder zal geen onderscheid worden gemaakt naar de politieke, juridische of internationale status van het land of gebied, waartoe iemand behoort, onverschillig of het een onafhankelijk, trust-, of niet-zelfbesturend gebied betreft, dan wel of er een andere beperking van de soevereiniteit bestaat.

Artikel 3
Een ieder heeft het recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon.

Artikel 7
Allen zijn gelijk voor de wet en hebben zonder onderscheid aanspraak op gelijke bescherming door de wet. Allen hebben aanspraak op gelijke bescherming tegen iedere achterstelling in strijd met deze Verklaring en tegen iedere ophitsing tot een dergelijke achterstelling.

Artikel 13
1) Een ieder heeft het recht zich vrijelijk te verplaatsen en te vertoeven binnen de grenzen van elke Staat.
2) Een ieder heeft het recht welk land ook, met inbegrip van het zijne, te verlaten en naar zijn land terug te keren.

Artikel 15
1) Een ieder heeft het recht op een nationaliteit.
2) Aan niemand mag willekeurig zijn nationaliteit worden ontnomen, noch het recht worden ontzegd om van nationaliteit te veranderen.

Artikel 16
1) Zonder enige beperking op grond van ras, nationaliteit of godsdienst, hebben mannen en vrouwen van huwbare leeftijd het recht om te huwen en een gezin te stichten. Zij hebben gelijke rechten wat het huwelijk betreft, tijdens het huwelijk en bij de ontbinding ervan.
2) Een huwelijk kan slechts worden gesloten met de vrije en volledige toestemming van de aanstaande echtgenoten.
3) Het gezin is de natuurlijke en fundamentele groepseenheid van de maatschappij en heeft recht op bescherming door de maatschappij en de Staat.

wil ben je hier tegen minister verdonk? laat je stem horen dmv onderstaande link te kliken of copy en dan paste op je internet browser en klik op : Geef aan waarom u deze petitie steunt
link=
http://www.politiek-actie.net/pages/protesten/petities/desk/redirect/009/index.html

laten we tegen min. verdonk stemmen en onze broeders en zusters hiermee uit de brand helpen die hun ware liefde buiten de eu hebben gevonden en willen dat hun partner zsm hierheen kan komen

gegroet broeders en zusters

25-04-2005, 16:36



Citaat door AbouMoussa:
Duuss...

Reageer Normaal

25-04-2005, 16:39

Citaat door selima17__1986:

[B]Reageer Normaal [/B]
Wat valt er inhoudelijk op te reageren?

25-04-2005, 17:15
Als er niet inhoudelijk op te reageren valt, reageer dan niet..

25-04-2005, 17:18


wees blij. hoe minder moslims naar biled al kufr hoe beter

25-04-2005, 17:20

Citaat door batata112:
wees blij. hoe minder moslims naar biled al kufr hoe beter

we moeten allemaal wegS...

25-04-2005, 17:21

Citaat door selima17__1986:

we moeten allemaal wegS...
Ging het maar zo:

Inpakken en wegwesen..


25-04-2005, 17:30
slm broeders en zusters

ewa reageer gewoon normaal als je hierop wat te zeggen hebt
het gaat wel om onze broeders en zusters

ik bedoel bijv een zuster die getrouwd is met iemand van marokko die heeft het nu wel zwaar want zeg nou zelf wie verdiend er netto 1500 euro?? gemiddeld persoon kan hier niet aan voldoen,
en je kan wel zeggen van ja moest hij/zei maar niet trouwen met iemand van buiten eu (marokko) maar nogmaals liefde kent geen grens moet ook geen grens kennen vind ik je valt op die persoon, nou dan moeten jullie ook samen een toekomst kunnen bouwen samen,

nog iets nou iemand met wie jij trouwd (buiten eu dus ook in MAROKKO) moet 21 zijn
terwijl hier iemand al op 18 jarige leeftijd mag trouwen volgens de wet, dus waar is minister verdonk nu mee bezig???

slm broeders en zusters ewa ik hoop dat jullie hierop reageren want we moeten voor elkaar opkomen vind ik

gegroet