Bekijk volle/desktop versie : Ophef om wraakfilmpje minderjarig meisje in Marokko



Pagina's : [1] 2

18-05-2016, 21:00
Het leven van een zestienjarig meisje uit Taroudant heeft nu al een flinke deuk opgelopen door een filmpje waarin zij naakt te zien is.

Het meisje van zestien jaar ging al zes maanden met een jongeman die vijf jaar ouder was dan zij. Ze besloot echter om een eind aan de relatie te maken omdat ze een andere liefde had gevonden. Dat kon de jongeman echter niet waarderen dus zette hij een wraakplan op. Hij nodigde zijn vriendin uit voor een laatste eetafspraakje. Het gerecht dat hij bereidde was echter doordrenkt met duistere wraak.

Smartphone
Assabah meldt vandaag dat de werkloze man een smartphone had geleend om zijn plan te kunnen filmen. Hij besloot ook guerrab te kopen, een sterke drank waarmee hij het meisje dronken wilde voeren. Zijn plan heeft gewerkt. Hij wist het meisje zo ver te krijgen dat ze naakt voor de camera ging dansen. In de video, die enkele minuten duurde, is ook veel vulgariteit te horen, aldus de bron.

De volgende dag ging de video al rond in Taroudant. Ook de politie kreeg het filmpje in handen. Agenten besloten het meisje te arresteren en haar met het filmpje te confronteren. Zij legde het verhaal uit waarna ook haar ex-vriend werd gearresteerd. In aanwezigheid van een van haar ouders verklaarde ze dat de verdachte inderdaad haar ex-vriend is. Hij beloofde bovendien het filmpje te verwijderen.

Aangifte
De 21-jarige man gaf dat ook toe, maar zegt daarbij vergeten te zijn de video te wissen alvorens hij de telefoon teruggaf aan de rechtmatige eigenaar. Hij blijft vastzitten ondanks het intrekken van de aangifte van de familie van het schoolmeisje. Ook volgt een proces tegen hem.

18-05-2016, 21:54


goedzo aanpakken die huppeltrutjes

18-05-2016, 22:27
Vraag me altijd af waar de broers/ooms van zo'n meisje blijven? Die zouden die jongen toch moeten opzoeken en een paar van zijn botten breken.

19-05-2016, 00:28
Heel zielig. Moge Allah swt haar doen beschermen en terugkeren naar het Rechte pad. Amien. Zo heeft iedereen zijn fouten, alleen heeft de een het geluk dat het niet openbaar is gemaakt.

Pagina's : [1] 2