Bekijk volle/desktop versie : Jongeman in Marokko gedood tijdens beroving telefoontje



22-03-2016, 20:40
Een 25-jarige man werd in Rabat verrast toen hij met zijn broer naar huis wandelde. Het bleek een dodelijke verrassing te zijn.

De twee broers liepen zaterdag nietsvermoedend naar huis toen ze door drie personen werden gestopt. Twee van hen kwamen uit Temara en eisten de mobiele telefoons van de broers. Ondertussen werden ze met messen bedreigd. Volgens de Marokkaanse krant Al Ahdath al-Maghribiya liet de jongeman zich niet zomaar beroven. Op welke manier hij tegenstribbelde is onduidelijk maar voor de bendeleider was het reden genoeg om uit te halen.

De steek bleek fataal te zijn. Na de dodelijke beroving ging de politie van Rabat in de nacht van zaterdag op zondag direct op zoek naar het drietal, meldt de krant vandaag. Eén van hen werd gevonden met het moordwapen nog op zak. Ook konden de twee anderen gearresteerd worden. Tijdens hun verhoor gaven ze aan dat ze 'gewoon' op zoek waren naar slachtoffers om te beroven toen ze de twee broers zagen.

Een van hen zou niet hebben meegewerkt, stellen de berovers. De drie staan terecht voor de vorming van een criminele bende, moord met voorbedachten rade en beroving.

22-03-2016, 20:54


Toppunt van lafheid.

22-03-2016, 22:00
heel laf deze daad

23-03-2016, 01:08
Dat is echt een hype onder de jongeren, ze doen dan ook bij de bus plaatsen en tijdens de busrit. Vooral meiden en oude vrouwen moeten t ontgelden.
Politie doet niets. Omdat de jongen weten waar ze wonen, en ze dan gaan afwachten met wapens, wanneer ze wat willen doen.
REALTALK.

23-03-2016, 12:26


Echt laf van hun stelletjes mongolen hoop dat ze nu een zware straf tegemoet gaan met extra zweepslagen en dat hun handen eraf worden gehakt van andermans spullen moet je afblijven.