Bekijk volle/desktop versie : Dit zijn de verdachten van de aanslag in Zaventem



22-03-2016, 18:44


Dit zijn de verdachten van de aanslagen op Zaventem. De foto werd eerder al door een politiedienst getwitterd terwijl die enkel diende voor intern gebruik. Na contact met gerechtelijke bronnen werd onze redactie bevestigd dat we dit beeld intussen kunnen brengen. De man met de hoed en de witte jas wordt actief opgespoord voor zijn betrokkenheid bij de aanslagen op de luchthaven in Zaventem. Het federaal parket heeft inmiddels een opsporingsbericht verspreid.


Wie de twee anderen zijn, is onbekend. Opmerkelijk is wel dat ze aan hun linkerhand een handschoen lijken te dragen. Mogelijk dienden die om de ontstekers van hun bomgordel te verbergen.

De man, met zwart hoedje en witte vest, stond helemaal rechts op de beelden die eerder op de dag werden verspreid, naast twee andere andere mannen. In het opsporingsbericht van de politie wordt ingezoomd op de man.

"De politie en het gerecht willen deze persoon identificeren die te zien is op de foto. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de aanslagen op de luchthaven Brussels Airport in Zaventem op 22 maart 2016", klinkt het.

De politie vraagt niet te aarzelen om contact op te nemen met de politie, als u de man herkent. Ook als u andere nuttige informatie over de aanslagen in Zaventem en Brussel hebt, weten de speurders dat graag, zegt de politie. Discretie wordt verzekerd.

Er kan contact worden opgenomen met de politie op het gratis telefoonnummer 0800/30.300 of via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu

HLN:

22-03-2016, 19:58


Idioten zijn het ze moeten zich schamen!!!dit zijn geen moslims.

22-03-2016, 21:01
zijn die flikkers dood?

22-03-2016, 21:10
Hoeveel moslims zijn getroffen vandaag en zijn blij met deze glimlachjes?

22-03-2016, 21:13


veel Marokkaanse jongemannen hbben mentale problemen die zijn vaak al instabiel. gooi daar de radicale islam bovenop en je hebt een probleem

22-03-2016, 21:38
Ik ben benieuwd hoe lang deze persoon op de vlucht kan blijven. Abdeslam kon vier maanden ondergedoken zitten. Waarschijnlijk vanwege een aantal actieve helpers en een groter aantal mensen dat de andere kant op keek.

22-03-2016, 22:44

Citaat door fierljepper:
Ik ben benieuwd hoe lang deze persoon op de vlucht kan blijven. Abdeslam kon vier maanden ondergedoken zitten. Waarschijnlijk vanwege een aantal actieve helpers en een groter aantal mensen dat de andere kant op keek.
niet waarschijnlijk, het is bekend dat hij door handlangers opgevangen is. dat lijkt me ook niet zo moeilijk