Bekijk volle/desktop versie : Slechts één Amanah fissabillaah gevraagd aan alle akhwaat. [facebook]



19-03-2016, 17:53

Citaat:
Assalamu 'alaikoem warrahmatullaah wabarrakaatuh Geliefde Leden,


Ik wil jullie slechts om één Amanah vragen met de wil van Allaah subhaana wa ta'la.. Het is slechts een kleine moeite voor jullie maar heel iets groots voor dat zuster die anoniem via mij hier aan mee doet. Ze doet adi'yaat voor jullie allen die haar hierin mee helpt om dit Amanah die ze van jullie vraagt te kunnen winnen als sabab voor jullie zal zijn op de Dag der Opstanding om de Jennaat in te treden. Ze heeft het echt hard nodig en de baby is bijna op komst.

in-shaa'Allaah zullen jullie dus de pagina like (2000 likes nodig, we zitten nu ongeveer tegen de 1000 aan), vervolgens de onderstaande status delen van de winactie met mijn naam erin vermeld bv: gedeeld voor Mariam De Witt (als je me niet kan taggen is dat geen probleem het gaan erom dat mijn naam erin is vermeld bitnillaah, tot slot mij naam taggen in de onderstaande winactiee geliked en gedeeld voor Mariam De Witt.

Nodig zoveel vrienden van je uit/ tag je vrienden om hierbij in-shaa'Allaah te helpen.

Baraaka Allaahu fiekunna,

Mariam De Witt en anonieme zuster.

Ps. Ik gun het haar zo erg dat ik het ook via deze weg probeer en bitnillaah zal het baat hebben.
Status van de winactie kan je op mijn Facebook openbaar zien.
http://https://www.facebook.com/profile.php?id=100007147425930

Wassalamu 'alaikoem warrahmatullaahi wabarrakaatuh.
Bismillaah, tawakaltu 'laa Allaah. <3

19-03-2016, 18:19


Ten alle tijden kan je ook gewoon de pagina like zodat we z.s.m. de 2000 likes binnen halen. Als taggen te veel moeite is of het zal je privacy schenden is dat niet nodig inshaaAllaah, alhamdoelilaah 'laa xxxxx 7aal!

19-03-2016, 18:42
Wat betekent Amanah?