Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse vrouw steekt zichzelf in brand voor parlement



09-03-2016, 18:45
Gisteren is Rabat opgeschrikt door een tragische zelfmoordpoging.

Een vrouw van in de vijftig overgoot zichzelf met een brandbaar goedje om dat vervolgens aan te steken. Dat deed ze volgens Assabah op Boulevard Mohammed V in Rabat, op een steenworp afstand van het parlement. Nooddiensten waren snel ter plaatse om de vrouw te helpen. Ze werd door de brandweer naar het ziekenhuis gebracht om de nodige zorg te ontvangen.

De vrouw zal haar zelfmoordpoging waarschijnlijk overleven. Volgens de krant heeft de politie ondanks haar toestand met de vrouw kunnen praten. Ze zei huwelijksproblemen te hebben. De politie is echter niet helemaal overtuigd van haar verhaal omdat er tegenstellingen zijn in haar uitleg. Volgens de krant wil de politie alle betrokken partijen bij elkaar hebben om te praten.

In het ergste geval zal de vrouw vervolgens naar de officier van justitie worden verwezen omdat ze met de zelfverbranding strafbaar is geweest. Ze bracht daarmee anderen in gevaar.

09-03-2016, 18:52


Op vrouwendag ?

09-03-2016, 19:25
Heftig dat je zo ver bent om jezelf in de fik te steken.

09-03-2016, 19:41

Citaat door plop:
Op vrouwendag ?

09-03-2016, 20:26


Pffff wie gaat er nou zichzelf in Brand steken om huwelijk problemen ....en wat heeft haar nou die onozel daad opgeleverd behalve dat ze nu 24 uur pijn lijdt .....en veel verder van huis is.

Stupid people

09-03-2016, 22:23
Ga lekkrr naar de hel ..allah zal jou echt straffen voor je doodleijke daad ...

10-03-2016, 09:19
@Kamalli jouw schaap ( ooi ) roept jou weer ze wil graag weer zwanger van jou worden. Jij goede moslim en rechter op deze Dunya!

10-03-2016, 09:46
Niemand die deze vrouw zou begrijpen ook in tegelijkertijd zij is een dupe van alle die streng regels ook van huwelijke of verloving misbruik! en daar zijn heel wat vrouwen die het zelfde problemen hebben ! en groot probleem is dat mannen in Marokko het moeilijk genoeg hebben met die vrouwen rechten en heel wat shit regels en werkloosheid die de mannen afstandelijk houden van welke huwelijk dan ook en vrouwen problemen die mannen leven blokkeerde ook andersom !
in het eerste instantie daar zijn gezinnen of vrouwen die in verloving of huwelijk misbruiken of in handelen met het doel winsten te maken en kapitaal te bouwen van verloving of huwelijks uitbuitingen!
Ik ken persoonlijk in Marokko meer van deze gevallen net zo als een dame die 22 verlovingen uitbuitingen heeft gedaan van mannen die goed intentie hadden voor hun huwelijks droom die elke man heeft !
ook arme mannen die voor de rechters worden gechanteerd en gedwongen op vrouwen onderhoud verplichtingen terwijl die mannen zelf overleving hulp nodig hebben in alle richtingen en mogelijkheden !
Dus onze samenleving in Marokko leidt nog steeds aan die oorlogs- schade en revolutie die Onze land heeft gekend in alle jaren verdommen !
En nog steeds daar leven in onze samenlevingen de grote duivels die onze samenleving misleid naar duisternis en niet naar toekomst!

(Ik ben een wetenschapper en ik weet dat op een dag iedere zal het diepste van onze kennen! )
Het leven is een strijd!

11-03-2016, 11:20
Thedictator triest verhaal maar kamalli heeft gelijk...is haram wat zij deed en dat Allah haar vergeeft ..

14-03-2016, 22:23
Serieus kamalli?

11-05-2016, 10:01
Beste Zionisten van Marokko.nl waar spreiden jullie altijd negatieve nieuws uit Marokko???
Jullie zaaien daar alleen maar Fitna en verdeeldheid mee en geven marokko een slechte naam daarmee