Bekijk volle/desktop versie : Blair genoemd als spil in complot rond massa-immigratie: Ministers moesten zwijgen



02-03-2016, 14:51
In een nieuwe biografie over Tony Blair wordt onthuld hoe de Britse oud-premier het volk heeft misleid en tegen de regels in twee miljoen migranten het land heeft binnengelaten.

Hij plaveide de weg voor massa-immigratie naar Groot-Brittannië en gaf ambtenaren en ministers de opdracht hun mond te houden hierover. Onderzoeksjournalist Tom Bower spreekt in zijn boek van een ‘samenzwering’.

In het boek valt te lezen dat de minister die moest toezien op grensbewaking, uitgeprocedeerde asielzoekers niet liet uitzetten omdat dat te ‘emotioneel’ zou zijn.

Het boek onthult verder:

Een ‘onthutsend’ dossier over de manier waarop oud-premier Blair zijn kabinetsleden in de aanloop naar de Irakoorlog om de tuin leidde
De manier waarop hij in 2007 tientallen miljoenen verdiende aan lucratieve deals met autocraten van over de hele wereld
De waarheid over zijn relatie met Wendi Deng, de ex-vrouw van mediamagnaat Rupert Murdoch
Bower interviewde meer dan 200 ambtenaren, oud-ministers en ingewijden en claimt dat Blair tegen zijn ministers zei: “Spreek niet in het openbaar over de voordelen van immigratie want dat willen ze niet.”

Blair en zijn regering zouden asielzoekers hebben veranderd in economische migranten om zo zelf te kunnen profiteren van 350.000 asielzoekers.

Barbara Roche, tussen 1999 en 2001 minister voor Immigratie, zou tegen een overheidsfunctionaris hebben gezegd: “Asielzoekers moeten blijven in Groot-Brittannië. Uitzetting duurt te lang en is emotioneel.”

Volgens schattingen kwamen er tijdens het wurgregime van Labour tussen 1997 en 2010 zo’n 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië.

Het boek ‘Broken Vows: Tony Blair – the Tragedy of Power’ van Tom Bower verschijnt op donderdag 3 maart. Bestel hier alvast een exemplaar.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3466485/How-Blair-cynically-let-two-million-migrants-Explosive-biography-reveals-PM-s-conspiracy-silence-immigration-debate.html

02-03-2016, 15:25


Als er iemand hier is die denkt dat operation desert storm is afgelopen en dat de veroorzakers niet weten dat er mensen op de vlucht gaan voor geweld en vooral voor terreur proxy geweld dan slaap lekker ......


Massa immigratie om het volk bang te maken en arm gevolg ze worden agressief en mak.


welkom in de nieuwe realiteit