Bekijk volle/desktop versie : Agadirland: Marokko's nieuwste pretpark



25-02-2016, 14:23
Een pretpark met de naam Agadirland zal binnenkort worden geopend in de gelijknamige stad.





Dat meldt Zineb al-Adaoui, burgemeester van de regio waaronder Agadir valt. Het park kostte zo'n 300 miljoen dirham. Het pretpark is zo gemaakt dat het geschikt is voor binnenlandse en buitenlandse toeristen. Zo is er een waterpark, dolfinarium, doolhof, kartbaan, sportvelden, speciale bioscoop, ijsbaan, culturele ruimte en een speciale vrouwenruimte. Ook is er een wildpark en mini-boerderij. Een van de leukste attracties is de kabelbaan, die uitzicht geeft over de baai van Agadir.

Of er ook achtbanen worden gebouwd is niet bekend. In de afgelopen maanden heeft Agadir al meerdere entertainment-projecten aangekondigd of voltooid. Denk daarbij aan 'Crocodile Park', waar honderden krokodillen te zien zijn. Ook is de aankondiging gedaan voor de bouw van Safari Park, een dierentuin van 42 miljoen dirham. Binnen drie jaar moet het project klaar zijn.

25-02-2016, 15:03


Bla bla bla altijd praatjes,6 jaar geleden zou Marokko ook eerste Disney land in Afrika bouwen in Tanger,6 jaar later nog steeds niks van gezien

25-02-2016, 19:28
DAHAHAHAHA GAAN DE ALGERIJNEN WEER.

Dit heet investeren en werkgelegeheid creeren zoals auto fabrieken in marokko die bij komen. denken jullie dat deze pretpsrk gratis is.

duizenden europeanen gaan harde euros uitgeven in zo park

willen jullie dat marokko onderwikkeld is als algerije waar alleen zand is en teroristen lopen ?

dus als een bedrijf wil investeren mag dat niet ?? wesy zijjn jullie ziek of wat. dus als hilton een hotel in tanger bouwt mag dat niet ?? en alsof deze pretpark geen miljoenen gaat verdienen aan TOERISME. EN ZO LOKALE BEWONERS WERK GELEGENHEID HEBBEN..

MNL geeft clichy sjaaki magrheb een ban aub

25-02-2016, 20:04
ik ga binnenkort restaurant openen als particulier voor eigen belangen.

ohnee mag niet -.-