Bekijk volle/desktop versie : Terrorist verstopt bom in aars, aanslag mislukt



22-02-2016, 09:31
Zelfmoordterrorist Abdullah Hassan Tali al-Asiri heeft tevergeefs geprobeerd een Saoedische prins te vermoorden. De kamikaze was voorbij de bewaking geraakt omdat hij de explosieven in zijn aars had verstopt. De bom ontplofte, maar de prins liep enkel lichte verwondingen op aan zijn hand. De terrorist is omgekomen. Dat meldt de tv-zender Al-Arabiya.

Chef veiligheid
Prins Mohammed Bin Nayef is het hoofd van de veiligheidsdienst in Saoedi-Arabië. Zijn belager, een van de meest gezochte terroristen, kon een afspraak regelen met de prins nadat hij bij hoog en bij laag had beweerd dat hij het terrorisme had afgezworen.

Dat bleek een fabeltje. Door de explosieven in zijn aars te verstoppen, kon hij de veiligheidsagenten van de prins verschalken. Verondersteld wordt dat de bom elektronisch is ontstoken.

Nooit gezien
Veiligheidsexperten zeggen dat ze dergelijke handelwijze nog nooit hebben meegemaakt. Dat de terrorist zijn doel heeft gemist, wordt toegeschreven aan het feit dat het lichaam van de dader de kracht van de ontploffing heeft afgeremd. (eb)

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1000821/2009/09/22/Terrorist-verstopt-bom-in-aars-aanslag-mislukt.dhtml

22-02-2016, 09:33


Ik heb het niet zo voor de 'terroristen-polemiek' alhier op het forum.
Maar deze bijdrage van hln (het laagste nieuws) vind ik wel vrolijk voor een maandagmorgen.
Zodus ...

Dit is gewoon puur satire die ze op tv niet kunnen naspelen.

Die terroristen (of diegene die dit berichtje de wereld insturen - wie zal 't zeggen) hebben dus toch gevoel voor humor.