Bekijk volle/desktop versie : Heel slecht nieuws



06-02-2016, 01:34
Beste Earl Grey drinkers,

Het wordt tijd om het te accepteren. Wat is voetbal toch een rotspel Die coaches kunnen elk moment ontslagen worden. Vandaag zijn er een hoop verontrustende berichten dat mijn liefde, mijn leven, mijn alles Louis van Gaal:





hoogstwaarschijnlijk in de zomer vervangen wordt door deze spuuglelijke grijsharige vieze clown:



Wat een drama Ik hou zoveel van hem, maar als mijn lieve Louis over 4 maanden met pensioen gaat ben ik plotsklap manloos

Natuurlijk kan ik nog 4 maanden van hem genieten, maar het doet zo'n pijn om nu naar hem te kijken in de wetenschap dat hij over een paar maanden op straat wordt gegooid voor die grijsharige clown:

Zo zat ik net naar dit te kijken:

[video=youtube;bgbD1TxZ0J4]https://www.youtube.com/watch?v=bgbD1TxZ0J4[/video]

voorheen ging dat vrij relaxt, maar net zat ik me voortdurend af te vragen:

-Hoe voelt hij zich?
-Waarom zou het hem nog wat interesseren als hij toch vervangen wordt?
-Hij ziet er emotioneel uit

etc

06-02-2016, 01:35


Tja als ik Truus (zijn oerlelijke monsterlijke vrouw)



was dan zou ik hem de hele dag in mijn armen houden en knuffelen en heel veel kusjes geven. Ik zou warme soep voor hem maken en zodra die stomme club hem wegstuurd zou ik hem heel veel aandacht geven in Portugal waar hij gaat wonen. Hij zou zijn werk niet eens meer missen! Ik zou met hem gaan golven, op het strand gaan liggen, hem dagelijks massages geven, met hem reizen, samen koken, samen spelen etc.

Wat een schatje is het toch:





MAAR ik ben geen Truus. Ik ben maar Nadia, bijna 29, lekker werkloos (waarom werken? IK HEB OUDERS ) + woonachtig bij mijn ouders dus...aan trouwen met een echte man wil ik niet eens denken. Want mannen (behalve mijn Louis) zijn goor. Ik heb nog steeds nachtmerries van toen mijn broer nog bij ons woonde en ik altijd smerige gekrulde haren (ongetwijfeld schaamhaar) op het toilet en in de badkamer tegenkwam Bovendien wat heb je aan trouwen als je door je man het huis uit wordt gestuurd om te gaan werken? Stel je voor dat ik financieel moet bijdragen, omdat zo'n varken niet genoeg inkomen verdiend om zelf alle kosten te voldoen En dan heb ik het nog niet eens over het onzin van kinderen krijgen gehad. Iedereen neemt kinderen. Wat doen we na 3 maanden? Laten we ze maar eens in de creche gooien, want we moeten werken. Dus na 9 maanden lijden: vet worden, gezwollen enkels, en die helse bevalling doormaken...voeden we uiteindelijk toch onze eigen kinderen niet op? Ja we zien ze 's avonds wanneer we kapot zijn van het werken en in het weekend wanneer we boodschappen + het huishouden moeten doen. Leuk

06-02-2016, 01:35
Nou ja het is wel duidelijk toch? Mijn Louis met pensioen = Ik zie hem niet meer. Dus ik moet hem loslaten en dat is heel zwaar! Ik heb het eerder geprobeerd, maar ik kon het niet laten om zijn naam te googlen en voordat ik het wist zat ik weer een hele zaterdag naar zijn prachtige gezicht te staren.

Het is zo'n geweldige man! Lief, leuk, grappig, mooi, romantisch, charmant, intelligent....waar kun je zo'n man verder nog vinden? NERGENS. Er is maar 1 Louis...oke er is wel een kleinere versie van hem:



MAAR DAT IS NIET ZO INTERESSANT, want die is niet zo leuk en heerlijk lang als mijn Louis

Nog een poging dus om hem te vergeten, maar ik heb geen idee wie mij hem kan doen vergeten.

Tamer Hosny? Te behaard...en ik hield verliefd zijn op hem 2 minuten vol toen droomde ik alweer van Louis:





Ik weet het niet meer.....wat is het leven toch zwaar zonder mijn prachtige lieve leuke Louis

Maar ja....hij zou op een dag toch echt stoppen...of dat nou over 4 maanden of over 1,5 jaar is.

Ik ga toch nog maar eens een poging doen verliefd te worden op die vreselijke zanger....ZO LASTIG....

[video=youtube;Fgpn8L9pGvA]https://www.youtube.com/watch?v=Fgpn8L9pGvA[/video]

Mijn enige eis is:

Ik moet een man regelmatig kunnen zien. Louis kreeg ik ongeveer 8 keer per week te zien: 2 persconferenties = 4 interviews + tijdens 2 wedstrijden. Tamer voldoet in de zin dat hij en die heks van hem heel actief zijn op Instagram:

http://https://www.instagram.com/tamerhosny/

http://https://www.instagram.com/bassmaboussel/

Ik moet natuurlijk wel weten waar mijn liefde is en wat hij doet en wat hij eet etc.

Als het moeilijk is en ik weer automatisch zonder na te denken ga googlen op Louis zal ik jullie wel om hulp komen vragen hier!

Bedankt voor het lezen + voor jullie medeleven!

InshALLAH schenkt Allah ons allen op een dag een man die sprekend op Louis lijkt en net zo'n geweldige karakter heeft


06-02-2016, 01:38
IK KAN HET NIET!!!! HIJ IS GEWELDIG:

[video=youtube;Nj3oVTWiw8A]https://www.youtube.com/watch?v=Nj3oVTWiw8A[/video]


06-02-2016, 18:17


UPDATE: Ik dacht dat het moeilijk zou zijn hem te vergeten, maar het werkt best aardig. Ik voel me zelfs veel relaxter. Eindelijk niet meer druk maken om voetbal, resultaten, wedstrijden.

Gewoon weer ontspannen series en films kijken en vanochtend toen ik wakker werd kon ik heerlijk fantaseren van hem:



Natuurlijk is deze man niets vergeleken met mijn Louis, maar deze haram zanger is zooo spuuglelijk dat het gewoon schattig is en daardoor wordt hij automatisch mooi.

Lieverd

[video=youtube;lxS33Etxta8]https://www.youtube.com/watch?v=lxS33Etxta8[/video]



Hopelijk lukt het me om sterk te blijven

Bedankt voor jullie steun