Bekijk volle/desktop versie : Haagse PVV'er: Islam mag weggevaagd worden



Pagina's : [1] 2

04-02-2016, 16:41
Haags PVV-raadslid Willie Dille vindt dat 'de islam mag worden weggevaagd.' ,,Dat is het standpunt van onze partij,'' zegt het voormalig Tweede-Kamerlid in een reactie op boze politici en twitteraars. Die nemen het haar kwalijk dat ze eerder deze week via Twitter en Facebook een haatfilmpje over de islam had gedeeld. ,,Ik heb het net als het filmpje over de religie en dus niet over de mensen'', zo benadrukt Dille.
Lokale politici reageren onthutst. De islamitische Partij van de Eenheid wil dat het stadsbestuur en de gemeenteraad afstand nemen van het 'haatzaaiende' PVV-raadslid. Ook wil de partij onderzoeken of juridische stappen mogelijk zijn. ,,Dit soort haatpropaganda zagen we ook in de jaren '30 tegen de joden.'' Het filmpje in kwestie is op Facebook geblokkeerd. Wel was het woensdag terug te vinden op YouTube. Te zien zijn beelden van onthoofdingen door IS en van geslachte beesten in een poel van bloed. Ondertussen klinkt er een parodie op het beroemde nummer van John lennon: 'Imagine there's no islam'.

De beroering over het filmpje ging vooral over het laatste deel waarin over de islam wordt gezegd: 'send it back to hell' en de tekst gevolgd wordt door een foto van een ontplofte atoombom. Willie Dille begrijpt de ophef niet. ,,Hoe blind kun je zijn voor de balk in je eigen ogen'', zegt ze over de boze reactie van de moslimpartij.


Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/4237923/2016/02/03/Haagse-PVV-er-Islam-mag-weggevaagd-worden.dhtml

04-02-2016, 19:58


Laat die PVV'ers maar, ze houden ons moslims scherp voor de intense haat van hun soort tegen moslims. Hoe vaker ze dit soort oproepen doen hoe scherper wij een beeld hebben van hun haat en gedachtegoed over ons

04-02-2016, 21:05
Van mij mag de PVV ook weggevaagd worden, zal ze niet missen.

04-02-2016, 21:44
Dom en stom mens..
Blaming religion maakt de wereld niet veiliger.

04-02-2016, 23:16


Misschien een heel vervelend filmpje, maar je kunt je als mens soms dingen afvragen. Wat als de Islam vandaag de dag er niet zou zijn?Hoe zou het midden-oosten er nu uitzien? Hoe zou Europa er uit zien?

De vraag " wat als " is er eentje die zich echter niet gemakkelijk laat beantwoorden, maar soms kun je bij benadering wel tot een antwoord komen.

05-02-2016, 00:54
Het raadslid van de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch-zuiveraars de PVV te Den Haag, Willie Dille, heeft een filmpje op het internet gezet waarin gepleit wordt voor het uitroeien van de moslims.
Het filmpje werd gedeeld door de collega’s van Willie Dille, Elias van Hees en fractieleider Karen Gerbrands.
Krapuul’s Laurent schreef er hier al over.

Dille beweert dat zij, zoals wel vaker gebruikelijk is in die bruine kringen, ‘de islam’ weg wil hebben van de planeet.
Het liedje in dat ophitsende en tot haat en geweld aanzettende filmpje is toch echt heel duidelijk: ‘without muslims’ en dat betekent toch echt ‘zonder mensen die de islamitische religie aanhangen of belijden.’
Wat Dille en met haar Van Hees en Gerbrands alsook degenen die de viezigheid verder verspreid hebben, doen, is precies datgene wat Radovan Karadžić – de gesjeesde psychiater die medeverantwoordelijk is voor het uitbreken van de burgeroorlog in Bosnië – de gevangenis in heeft gebracht: aanzetten tot genocide.

Er wordt overigens vaker gefantaseerd over en instemming betuigd met genocide op moslims.
Zo twitterde PVV-fascist Marcel de Graaff ooit Nederland ‘compleet islamvrij’ te willen (SS-generaal Jürgen Stroop berichtte zijn superieuren in Berlijn ooit dat Warschau na het platbranden van het getto ‘Judenrein’ was) en likte hij zijn vingers af bij het moordend geweld in Myanmar tegen de islamitische bewoners van dat land.

Wat opvalt is dat het erg stil is van de kant van sommigen die in andere gevallen veelal vooraan staan met hun vaak op niets gebaseerde oordeel.
Ik noem even Lodewijk Asscher, de minister van schedelmeetzaken die een kwartier nadat de eerste berichten over de ellende in Keulen (tot op heden weet niemand nog wat er exact gebeurd is maar inmiddels is wel duidelijk dat er heel veel seksuele geweldsdelicten verzonnen en overdreven zijn) verschenen, op zijn manier al precies wist wat er aan de hand was. Dezelfde minister ook die er met zijn voortdurende hetze voor gezorgd heeft dat heel wat jongeren met een niet oer-Hollandse achternaam geen stageplaats of werkplek kunnen vinden.

Ik noem ook even de Tweede Kamerleden van het CDA en de ChristenUnie, respectievelijk Madeleine van Toorenburg en Gert-Jan Segers.
Zij namen het op voor hun witte fosfor op woonwijken smijtende, op hulpverleners schietende en op het strand spelende kinderen bombarderende vriendjes van genocide-staat Israël (waar er ook zijn die net als Dille pleiten voor genocide) door lukraak demonstranten in 2014 te beschuldigen van het zijn van nazi’s.
Ook Joël Voordewind van diezelfde ChristenUnie die van mening is dat Israël het volste recht heeft in de bezette gebieden nederzettingen te bouwen (die dan vervolgens broeinesten zijn van zionistische terreur) hoort bij het clubje dat nu erg stil is.
Evenals VVD-Tweede Kamerid Han ten Broeke die kritiek op en veroordelingen van Israël wegens de structureel grove mensenrechtenschendingen steevast afdoet met ‘Israël-bashen.’
Laat ik in dit rijtje dat allerminst volledig is vooral ook niet vergeten EO-kwijl Andries Knevel te noemen. Wellicht duidt zijn stilte in verband met de geuite wens tot Endlösung der Muslimfrage erop dat ‘ze’ het er naar gemaakt hebben.

Verder is ook het Centrum Informatie en Documentatie Israël onder leiding van de nieuwe directrice Hanna Luden erg zwijgzaam over het aanzetten tot genocide jegens moslims door een Haagse PVV-nazi.
Evenals voormalig vastgoed maffia-vriendje en thans burgemeester Van der Laan die niets liever wil dan de warmste betrekkingen met ‘de enige democratie in het Midden Oosten’ en die voorts er geen enkel probleem mee heeft dat nazi’s aanstaande zaterdag hun terreur mogen uitoefenen waar vijfenzeventig jaar geleden hun inspiratoren hun ideeën trachtten te verwezenlijken.

Zijn Lodewijk Asscher, Joël Voordewind, Kees van der Staaij van de SGP die eerder zo smakelijk en instemmend moest lachen om het voorstel de Palestijnen uit te roeien en die je nu ook niet hoort, Han ten Broeke, Gert-Jan Segers, Madeleine van Toorenburg, Hanna Luden, Eberhard van der Laan en Andries Knevel het soms eens met die Willie Dille?
Zijn zij ook van mening dat alle moslims uitgeroeid moeten worde

- See more at: http://www.krapuul.nl/politiek-blog/xenofobie-2/2556583/wie-zwijgt-stemt-toe/#sthash.04DSHLo0.dpuf

05-02-2016, 00:58
Elke religie zou verboden moeten worden.

Is niet meer van deze tijd.

Teveel moorden, teveel doden uit een naam van een geloof. Al eeuwen lang.

05-02-2016, 01:06

Citaat door Ploertendoder:
Elke religie zou verboden moeten worden.

Is niet meer van deze tijd.

Teveel moorden, teveel doden uit een naam van een geloof. Al eeuwen lang.
alleen al het aantal doden tijdens de tweede wereldoorlog is groter dan alle oorlogen uit de geschiedenis in de naam van het geloof..
en dan heb ik het niet over de eerste wereldoorlog de stalin misdaden de mao misdaden de pol pot misdaden etc etc etc..

05-02-2016, 02:01
Hoop dat zijn dikke varkens kont wordt opgeblazen hoog in de lucht vliegt en op de bord van de tokkies beland dan hebben ze hun mond vol en kunnen we hun niet meer verstaan. Yeah geef groen voor mijn mooie dua

05-02-2016, 02:04

Citaat door DEMO:
alleen al het aantal doden tijdens de tweede wereldoorlog is groter dan alle oorlogen uit de geschiedenis in de naam van het geloof..
en dan heb ik het niet over de eerste wereldoorlog de stalin misdaden de mao misdaden de pol pot misdaden etc etc etc..
70 jaar en langer geleden. Je hebt gelijk. Nu willen dat anderen graag over doen. Ja, je hebt gelijk. Wie nog meer??

Religie??? Wie wil daar nu nog voor moorden?

05-02-2016, 02:13

Citaat door Ploertendoder:
70 jaar en langer geleden. Je hebt gelijk. Nu willen dat anderen graag over doen. Ja, je hebt gelijk. Wie nog meer??

Religie??? Wie wil daar nu nog voor moorden?
Ploert, volgens mij gingen de meeste oorlogen in de afgelopen 1000 jaar vooral over etniciteit, land, macht en invloed, ideologie ( communisme bijv) etc.

Uitgezonderd de kruistochten maar zelfs daar ging het vaak ook om land, eer etc

Ik zal een paar opnoemen van alleen de afgelopen 100 jaar

- 1e wereldoorlog ( invloeden, landen)
- 2e wereldoorlog ( etniciteit, invloed, land)
- Korea oorlog ( communisme)
- Mao en zijn burgeroorlog/zuivering ( communisme)
- Stalin en burgeroorlog/zuivering (communisme en zijn paranoide gedachten)
- Pol Pot ( als ik het goed heb ook communisme)
- Vietnam oorlog ( communisme)
- Saddam/Iran ( Saddam wilde de invloed van Iran in de regio tegengaan)
- 1e Golfoorlog ( land en olie )
- 2e Golfoorlog ( wraak van de VS tegenover moslims)
- Afghanistan oorlog 2001 ( zelfde als hierboven)

05-02-2016, 13:52

Citaat door MijnUsername:
Laat die PVV'ers maar, ze houden ons moslims scherp voor de intense haat van hun soort tegen moslims. Hoe vaker ze dit soort oproepen doen hoe scherper wij een beeld hebben van hun haat en gedachtegoed over ons
Probleem is alleen dat voor moslims eigenlijk precies dezelfde insteek kiezen als de PVV als het gaat om het kijken naar anderen. En dit al voordat de PVV een ding was. Iets dat veel mensen niet willen begrijpen is dat wij moslims, met name de Marokkanen en Turken de PVV groot hebben gemaakt. Niet alleen met veel crimineel gedrag binnen onze groep en de onwil om beter te integreren en open te staan naar andere mensen, maar ook het niet erkennen van de waardigheid van niet-moslims. Dit laatste is precies wat de PVV doet naar Moslims. En de PVV-aanhang (en de PVV zelf deels ook) gaat zelfs verder en trekt het naar alle allochtonen.

Dit is ook de reden dat ook bij andere allochtone groepen we het verbruien.

Dat we tegelijkertijd totaal niet zelf-kritisch zijn en niet willen erkennen dat er een probleem is, plus dat we graag concreet ontkennen en gaan voor een domme conspiracy theorie dat voor veel mensen een automatische reactie is wanneer ze bijv. iets zien over terreuraanslagen, helpt ook niet.

05-02-2016, 14:18



Citaat door Trouble-Sugar:
Dom en stom mens..
Blaming religion maakt de wereld niet veiliger.
Helemaal waar!
Religie mag nooit en reden zijn elkaar te haten! Religie moet liefdevol zijn en een leidraad voor de mens!

05-02-2016, 14:23

Citaat door Ploertendoder:
Elke religie zou verboden moeten worden.

Is niet meer van deze tijd.

Teveel moorden, teveel doden uit een naam van een geloof. Al eeuwen lang.
Dit is een tijd waarin religie en geloof twee totaal verschillende begrippen zijn. Soms staan die lijnrecht tegenover elkaar!
Vergeet niet dat geloof een Geschenk van G'd is, terwijl religie iets van mensen is en zich soms totaal goddeloos kan gedragen als die mensen in naam van welke religie dan ook oproept om een oorlog te voeren!

05-02-2016, 14:26

Citaat door Hanane_hanouti:
Hoop dat zijn dikke varkens kont wordt opgeblazen hoog in de lucht vliegt en op de bord van de tokkies beland dan hebben ze hun mond vol en kunnen we hun niet meer verstaan. Yeah geef groen voor mijn mooie dua
Als je overal verbanden ziet, had je beter Egyptoloog kunnen worden! Dan had je de verbanden van King Tut kunnen onderzoeken!

Pagina's : [1] 2