Bekijk volle/desktop versie : Foutparkeerders Marokko aangepakt met hashtag #Alerte7mar



19-01-2016, 14:29
Op Twitter is een hashtag in het leven geroepen om foutparkeerders aan de schandpaal te nagelen.





Gebruikers van sociale media, in het bijzonder Twitter, maken foto's van auto's die wel heel erg fout geparkeerd staan en voegen daarbij de hashtag #Alerte7mar toe. Vrije vertaling: Ezel-alert. Hoewel de hashtag beledigend lijkt willen de initiatiefnemers het bewustzijn verhogen en de ernst van de zaak aantonen. Bestuurders die zich hier schuldig aan maken moeten hier van leren en hun vreemde manier van parkeren stoppen.


Op sociale netwerken zijn inmiddels honderden foto's gepubliceerd met de zogenoemde 'parkeerhufters'. Te zien is hoe auto's soms belangrijke doorgangen en trottoirs volledig blokkeren. De groep die het initiatief nam waarschuwt autobestuurders dat hun auto weleens op Twitter gezet kan worden met de niet zo aardige hashtag.


Kentekens worden gewoon getoond om de eigenaar te berispen en in verlegenheid te brengen zodat ze de wet voortaan respecteren. Ook hoopt men dat de lokale overheden wat meer optreden tegen de foutparkeerders.

19-01-2016, 16:51


Gewoon doen aan de schand paal prikken

19-01-2016, 19:14
Handig wel social media, maar ik kan zo tig dingen opnoemen die urgenter en belangrijker zijn en dus meer aandacht behoeven dan dit onderwerp.

19-01-2016, 19:20
Gelijk
Invoeren en toepassen op overige onderwerpen in moro

Aan de schandpaal vooral de profiteurs en het zijn er heel wat daar corrupte zakkenvullers

Vreemd he mocros kunnen niet omgaan met welvaart of vooruitgang ze vertonen meteen afwijkend gedrag op het moment dat hij/zij het idee heeft wat voor te stellen bah

Ik houd meer van bescheiden mensen dan die bluffertjes

19-01-2016, 21:53


Teveel VREIHEID is niet goed

20-01-2016, 14:45
Prachtige super idee nu nog asociaal gedrag op de weg filmen en plaatsen