Bekijk volle/desktop versie : Jonge serveerster Marokko ternauwernood gered na ontvoering



14-01-2016, 20:10
Een jonge serveerster is deze week op het nippertje gered door de Marokkaanse politie nadat ze na haar werk werd ontvoerd.

Twee ontvoerders namen haar onder dwang mee een bos in, meldt Le360. De ontvoering vond afgelopen dinsdag plaats, toen de 20-jarige vrouw na haar werk in een café in Temara naar huis vertrok met nog een persoon. De twee hadden messen bij zich. Al Akhbar meldt vandaag in de krant dat de persoon met wie de vrouw was de politie waarschuwde. De autoriteiten weten dat het bij een ontvoering belangrijk is de daders binnen 24 uur te vinden. Na twee uur van uitgebreid onderzoek werd dat doel bereikt.


Volgens de bron was het aan de ontvoerders zelf te 'danken' dat de vrouw werd gevonden. Een van hen werd gearresteerd, terwijl de tweede nog voortvluchtig is. Tegen hem is een nationaal arrestatiebevel uitgevaardigd door de politie. Het slachtoffer kampte direct met een slechte psychische gesteldheid en had zichtbaar een trauma opgelopen. Zij is naar een ziekenhuis in haar woonplaats gebracht.


Artsen hebben de vrouw onderzocht en constateerden dat er van seksueel misbruik geen sprake was tijdens haar ontvoering. Wel heeft ze veel psychische klachten overgehouden aan de narigheden.