Bekijk volle/desktop versie : Carrot cake met crème topping



08-01-2016, 20:44
Benodigdheden / Ingredienten
240 gram bloem
1 tl baksoda
1/2 tl bakpoeder
1 tl kaneel
snufje zout
210 gram suiker
120 ml zonnebloemolie
2 eieren
1/2 tl vanille extract
240 gram geraspte wortel
120 gram geraspte kokos
110 gram roomkaas
30 gram roomboter
225 gram poedersuiker

Bereidingswijze
1. Om de Carrot cake met crème topping te maken roer je allereerst met een houten pollepel de bloem, baksoda, bakpoeder, zout en de kaneel door elkaar.

2. Maak in het midden een kuiltje. Doe hierin de suiker, zonnebloemolie, eieren en het vanille extract. Mix dit met de pollepel goed door elkaar.

3. Rasp de wortel met een fijne rasp. Voeg de wortel- en kokosrasp toe aan de rest.

Verder lezen? Klik dan hier voor het hele recept!