Bekijk volle/desktop versie : Weer huiszoeking Brussel om aanslag Parijs



21-12-2015, 07:42
In het centrum van Brussel, vlakbij de deelgemeente Molenbeek, is zondagavond huiszoeking gedaan in verband met de bloedige aanslagen vorige maand in Parijs.





Volgens Belgische media zijn twee verdachten opgepakt en meegenomen voor verhoor. Het zou gaan om twee broers. De autoriteiten zouden het duo op het spoor zijn gekomen dankzij de telefoongegevens van de aanslagplegers in Parijs. De terroristen belden volgens VRT Nieuws net voor de aanslagen van 13 november met personen in België. Het is nog onduidelijk of het gaat om de opgepakte broers. Bij de huiszoeking zouden geen wapens of explosieven zijn gevonden.

Volgens de bronnen van de Franstalige Belgische omroep RTBF is het doel van deze huiszoeking in een pand in de Dansaertstraat niet speciaal om de verblijfplaats te vinden van hoofdverdachte Salah Abdeslam. Deze 26-jarige Fransman die in Molenbeek woonde, is nog voortvluchtig. Bij de zes aanslagen op 13 november vielen 130 doden en meer dan 350 gewonden. Ze zouden in Molenbeek zijn beraamd.

21-12-2015, 12:09


en wie is hier de dupe van?