Bekijk volle/desktop versie : Moord op Bergenaar Saïd A. (32) voorkomen.



16-12-2015, 17:53


BERGEN OP ZOOM - De politie heeft met de arrestatie van twee vrouwen vermoedelijk een moord voorkomen op een 32-jarige Marokkaan uit Bergen op Zoom. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie Zeeland-West Brabant aan Omroep Brabant. Eén van de arrestanten is de echtgenote van het beoogde slachtoffer.

De twee vrouwen, Zoubida A. (31) en Corina B. (42), zijn afgelopen zaterdag geboeid afgevoerd. Zij werden in de wijk Borgvliet in Bergen op Zoom gearresteerd bij goed georganiseerde invallen. "De vrouwen worden verdacht van het beramen van een moord", meldt woordvoerder Martine Pilaar van justitie.

Telefoongesprekken afgeluisterd
Volgens misdaadverslaggever Martin Kok van Vlinderscrime kwam de politie achter de moordplannen door telefoongesprekken tussen het tweetal twee jaar lang af te luisteren. De moordlustige dames bespraken hoe ze een vuurwapen gingen aanschaffen in de Randstad. Het doelwit zou de 32-jarige Saïd A zijn.

De verdachten van poging tot moord zitten in beperkingen vast. Zij blijven voorlopig vastzitten, zo bepaalde de rechter-commissaris dinsdag.


Bron:

16-12-2015, 18:15


Laat haar maar lekker wegrotter daar in de bajes.
Gaat het niet in je huwelijk zoals je het wilt? ga je scheiden.
Begrijp niet waarom sommige psychopaten dan willen moorden