Bekijk volle/desktop versie : Huwlijk, is het wel wat je had verwacht??Pagina's : [1] 2 3

25-02-2003, 16:29

Citaat door xEsmaex:
Indereen heeft het hier alleen maar over de bruiloft, maar het huwlijk na de bruiloft hoe bevalt jullie dat? Is het wat je verwacht had of valt het tegen?

Ik ben hier wel benieuwd naar.
.

26-02-2003, 12:07


Dag Esmae...
Ben jij het...

26-02-2003, 14:51
Het valt allemaal heel vies tegen, dat is mijn ervaring in ieder geval

26-02-2003, 16:27

Citaat:
Origineel gepost door xEsmaex
Wat bedoel je?
Misschien bedoelt hij of jij misschien zijn toekomstige vrouw bent

26-02-2003, 16:30Citaat:
Origineel gepost door ahlaml
Ik denk niet dat je als bruid te veel moet verheugen op alles. want het kan tegenvallen als je eenmaal bent getrouwt en alle aandacht is weg en je hoeft niets meer te regelen enzo, dan kun je denk ik in een diep gat vallen omdat je dan niet meteen op iets anders kunt terug vallen behalve het aanrecht dan...
Sommige meiden hebben te hoge verwachtingen wat al verkeerd is.Ze verwachten te veel en denken dat het huwelijk een sprookje is.
Ze staan niet met hun beide benen op de grond ... en weten niet dat een huwelijk een grote verantwoordelijkheid is.Een huwelijk moet je er aan werken en je trouwt als je de ware hebt gevonden.
En niet omdat je vriendinnen zijn getrouwt of onder druk van je ouders.Dat is een verkeerde reden ...

26-02-2003, 17:53

Citaat:
Origineel gepost door Emotions
Het valt allemaal heel vies tegen, dat is mijn ervaring in ieder geval
Het is natuurlijk wel heel prive, maar ben benieuwd wat jou dan zo tegen is gevallen en waar je tegen aan bent gelopen? Begrijp het als je niet wil antwoorden. Ik ga in zomer trouwen en denk dat ik wel een reeele kijk heb op ons huwelijk, we trouwen uit liefde dus onze intenties zijn beiden oprecht en puur liefde. Hoor heel vaak dat het huwelijk tegenvalt, vraag me dan oprecht af of mensen dan genoeg van elkaar houden en voldoende bereid zijn in gesprek te gaan over irritaties en verwachtingen......Maar goed, ik bennog niet getrouwd dus kan niet uit ervaring praten, kijk er wel naar uit. besef dat je ook dingen moet inleveren, maar je krijgt er ook veel voor terug.

27-02-2003, 16:47
Ik ga incha'allah ook binnenkort trouwen, maar ik verwacht er zeker niet veel van, ......sterker nog het lijkt me best moeilijk, al die verantwoordelijkheden enzo ....nu heb ik zoooooo'n lekker lui leventje ....mijn ouders doen echt veeeeel voor mij, straks moet ik het allemaal zelf doen .....lijkt me dus best moeilijk......maar met behulp van mijn aanstaande en allah zal het wel goed komen inscha'allah....geld voor iedereen natuurlijk!!!

Voor de mensen die gaan trouwen....een heel gezegend huwelijk toegwenst en maak er wat moois van!!!!!!!!!!

Groet'n

23-03-2003, 17:52
Al hamdullilah is het geworden wat ik er van had verwacht, ik ben zo , en alles gaat goed, ben heeeeeeeel gelukkig.

24-03-2003, 21:21
Ik ben sinds februari getrouwd en ben heel gelukkig. Ik moet wel wennen aan mijn nieuwe omgeving en verantwoordelijkheden, maar dat is normaal, je gaat nu een andere levensfase in als Vrouw. En niet te vergeten ik heb een schat van een man, waarmee ik alles kan delen.

Veel geluk aan degenen die nog moeten trouwen. Geniet van je bruiloft want het is zo om voordat je het beseft.

Groetjes
Sabra

25-03-2003, 13:52
Sallaam meiden, wat leuk om jullie reacties allemaal te horen, nou ik ga ook insha allah van de zomer trouwen en eerlijk gezegd ik verwacht niet veel, alleen dat het anders zou zijn dan nu bij je ouders, je moet veel doen, nu kom je thuis van je werk en alles is al gedaan door je moeder enzo, maar ja het huishouden komt ook nog bij als je getrouwd bent, en je moet het ook samen doen niet in je eentje hé. Maar insha allah gaat alles goed en na de zomer weten jullie meer.

wa sallaam alikoum

25-03-2003, 16:47
ja ja mijn naam zegt het al, ik ga ook van de zomer trouwen inshallah en heb er vooral veel zin in. Wel ontzettend leuk om jullie ervaringen te lezen, wel verschillend he hoe mensen een huwelijk vinden.....

27-03-2003, 20:59
Leuke topic, alleen jammer genoeg niet veel reacties....en inderdaad sommige meiden verwachten te veel, het is niet altijd feest!

29-03-2003, 19:41


Hallo meiden,

Ik ben ook getrouwd en ik zal jullie mijn ervaringen vertellen:

Ik ben bijna een jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. Voordat we getrouwd waren klikte het heel goed en nu nog steeds.
Mij valt het dus zeker niet vies tegen, ik ben dolgelukkig.
Maaaaaaaaaaaaar................................

Maar meiden verwacht er niet al te veel van, want het huwelijk is zeker geen roze wolk. Dat dacht ik altijd namelijk wel.
Het is een hele grote verantwoordelijkheid en soms zit het echt hoog. Het valt dus niet altijd mee.
Vooral als je een lekker lui leventje gewend bent thuis, want dat was ik ook, is al die verantwoording niet altijd even makkelijk.
(vooral als je gastvrouw bent, tijdens bezoek hahahaa)
En verliefd blijf je ook zeker niet, het slaat gauw om in houden van. Hij wordt al heel gauw heel normaal voor je. Terwijl ik soms toch wel terugverlang naar die spannende vlinders.
Ik denk dat je jeugd toch wel de leukste tijd uit je leven blijft.

En toch is het ook heel gezellig om getrouwd te zijn hoor, ik zou niet meer willen ruilen met het thuiswonen. Je hebt elke dag een maatje om je heen, en je gaat een totale nieuwe fase van je leven in.

Dus ik wil niet zeggen dat het zwaar tegen valt, absoluut niet. Ik wil alleen zeggen, dat het zeker geen sprookje is.

31-03-2003, 12:23
Hoi zusters,

Ik ga ook binnenkort trouwen, insallah! het is heel interessant om te lezen wat jullie ervaringen zijn! Ik ga trouwen met mn eerste liefde en ik verwacht ook niet dat 't een sprookje zal worden, ik wist dat een huwelijksleven hard werken is... en ik hoor heel vaak van die vrouwen die zeiden dat ze spannende vlinders missen, vaak gaat verliefdheid naar houden van.... dat ben ik dus voorbereid, haha! Ik zou heel graag willen weten van vrouwen die geen gelukkige huwelijksleven hebben en hoe het komt.....

Mahasalama, Mizz Fez!

01-04-2003, 18:27
Meer reacties zijn welkom..................

Pagina's : [1] 2 3