Bekijk volle/desktop versie : Meisje (13) met buikpijn bevalt op school



01-12-2015, 15:14
Een 13-jarig meisje uit India is in een wc van haar school bevallen. Niemand wist dat het meisje zwanger was.





Het kind klaagde al lang over buikpijn toen de leerkracht haar naar de wc stuurde, meldt het AD. Een klasgenootje besloot mee te gaan, om even later terug te komen met de mededeling dat het meisje is bevallen. Het opmerkelijk tafereel speelde zich af in Hyderabad, in het zuiden van het land. Haar ouders werden direct op de hoogte gebracht. Het schoolpersoneel reageerde geschokt.


Niemand merkte iets van de zwangerschap. 'Ze was erg mager en droeg traditionele kledij. Haar buik was daardoor niet goed zichtbaar. Ze zat ook vaak met haar tas op haar schoot', citeert het AD van de Indiase zender NDTV. Pas nadat het meisje was bevallen werd een klacht ingediend tegen een buurman.


Hij zou haar verkracht hebben. De directie van de school denkt dat de ouders wel van haar zwangerschap wisten, maar durfden ze geen aangifte te doen uit angst voor stigmatisering. Haar klasgenootjes merkten ook dat het meisje zich vreemd gedroeg. Ze speelde niet meer en was opvallend rustig en teruggetrokken.

01-12-2015, 16:34



Citaat door TheDictator:
"Niemand merkte iets van de zwangerschap. 'Ze was erg mager en droeg traditionele kledij. Haar buik was daardoor niet goed zichtbaar. Ze zat ook vaak met haar tas op haar schoot"

Een Leerling steeds met een tas op schoot ben je als leraar dan dom of dom?



"Haar klasgenootjes merkten ook dat het meisje zich vreemd gedroeg. Ze speelde niet meer en was opvallend rustig en teruggetrokken."

Niemand merkte iets van de zwangerschap nee tuurlijk niet als je al deze waarschuwingen over het hoofd ziet. Dom volk heeft het te druk met ratten te aanbidden!
Ja want het is natuurlijk dom dat er geen lampje bij je gaat branden dat een kind van 13 zwanger is als ze een tas op haar schoot heeft omdat ze een buikje heeft.
Ik zou eerder denken dat ze onzeker zou zijn dan zwanger.

03-12-2015, 15:44
Dagelijks zie je zoveel leerlingen en zoveel opvallendheden maar de alarmbellen gaan niet rinkelen bij iedere scheet...

03-12-2015, 18:10
Ik ben die kanker hindoes meer dan zat met hun verkrachtingen van kleine meisjes.