Bekijk volle/desktop versie : Europa binnenkort een politiestaat. Geen vrijheid voor moslims.



30-11-2015, 18:31

De Franse autoriteiten brachten topman Thorbjorn Jagland van de Raad van Europa op de hoogte van "een aantal maatregelen die genomen zijn in kader van de noodtoestand die werd afgekondigd". De maatregelen houden in dat tijdelijk wordt afgeweken van bepaalde rechten die gegarandeerd worden door het mensenrechtenverdrag.

Zo maken de uitgebreide noodmaatregelen die nu in Frankrijk gelden het mogelijk om mensen in de boeien te slaan of onder huisarrest te plaatsen zonder autorisatie van een rechter, huiszoekingen uit te voeren zonder een officieel gerechtelijk bevelschrift, websites die terrorisme verheerlijken te blokkeren zonder een rechterlijke machtiging, enzovoort. De Franse overheid heeft gezegd dat dit alles een cruciale rol speelt in het omgaan met de aanhoudende terreurdreiging.

Mensenrechtenactivisten en advocaten hebben al laten weten dat dit kan leiden tot het onterecht viseren en hard aanpakken van onschuldige mensen en het valselijk (en vaak gewelddadig) focussen op de moslimgemeenschap. Human Rights Watch liet op zijn beurt al verstaan dat de maatregelen niet bepaald in lijn liggen met belangrijke mensenrechten zoals het recht op vrijheid, privacy en recht op vrije meningsuiting.

Met deze formele melding dat Frankrijk inderdaad bereid is het Verdrag voor de Rechten van de Mens op bepaalde punten aan zijn laars te lappen wordt (al wordt dat niet uitdrukkelijk zo gezegd) gekozen voor een route onder het motto 'het doel heiligt de middelen'. Of anders gezegd: 'alles om terroristen en terreur in het algemeen neer te slaan'.



Klachten bij Europees Hof voor Rechten van de Mens?

Het internationaal erg belangrijke verdrag blijft wel van kracht in Frankrijk, onderstreept de Raad van Europa. Van bepaalde rechten kan bovendien nooit worden afgeweken, zoals het recht op leven en het verbod op foltering of onmenselijke of vernederende behandelingen of bestraffingen.

De notificatie kadert in artikel 15 van het verdrag, dat afwijkingen toestaat in het geval van noodtoestand. Dat stelt dat de secretaris-generaal van de Raad van Europa volledig op de hoogte moet gehouden worden van de maatregelen en de beweegredenen erachter.

Het komt de Raad van Europa niet toe om zich uit te spreken over de Franse beslissing. Het is het Europees Hof voor de Rechten van de Mens dat garant staat voor de conventie en zich dus bij eventuele klachten over de kwestie moet buigen.

Dat er klachten komen is zeker niet onmogelijk. Zo is er het verhaal van Yvan Agac, een restauranthouder die in het midden van een service zo'n 30 Franse agenten met geautomatiseerde wapens zag binnenvallen. Klanten werden tijdens hun etentje bevolen om de handen op tafel te leggen terwijl het restaurant werd onderzocht. Na de brutale inval vertrokken de handhavers een halfuurtje later met de woorden: "Nog een prettige avond". Ook het verhaal van Fransman Rachid Bouaziz, die in het midden van de nacht werd opgeschrikt door een horde gewapende agenten die met veel kabaal op zijn deur kwamen kloppen, hem in de boeien sloegen en hem onder huisarrest plaatsten - volgens zijn advocaat "met een onbestaand dossier tegen hem" - werd al uitvoerig door Franse media in vraag gesteld.


http://www.demorgen.be/buitenland/frankrijk-meldt-formeel-dat-het-wil-afwijken-van-het-mensenrechtenverdrag-bc9fa09f/1cORu1/


Het begint met Frankrijk, heel snel zullen andere landen volgen. Zodra er nog een aanslag wordt gepleegd zullen de grenzen gesloten worden en zelfs de europeanen die vandaag nog moslims "cool" vinden die zullen dan van mening veranderen.
De zionisten weten precies wat de moeten doen om de wereld te controleren... angst zaaien en terroriseren.


30-11-2015, 19:29


En wie is er ook alweer gebaat bij een tereuraanslag. Oh ja de moslims natuurlijk want die krijgen deze en tal van komende maatregelen opgelegd.

Grappig, onderzoek naar MH17 is nog steeds in gang, daar waar 217 burgers in koele bloede zijn neergeknald. Nog steeds 'tast men in het duister' . Maar de aanslag op parijzenaren heeft frankrijk en co in dezelfde nacht nog doen besluiten om elders nog meer bommen te gooien waar vooral onschuldige burgers het slachtoffer van zijn. Ze hebben in een week tijd tig huiszoekingen gedaan en mensen aangehouden oe zied oezied zoals je aan het artikel kunt aflezen.

Volgend jaar weer met zen allen kaarsjes branden voor MH17.

30-11-2015, 20:04
Ik zie juist dat Belgie veranderd In Israël.

30-11-2015, 21:16
Oh wat lief we worden niet gefolterd

30-11-2015, 21:44


Maar dat stond toch ook in een hadeeth, dat de Islam op een gegeven moment iets vreemds wordt,
zoals het is gekomen. Dit is dan langzaamaan waar het mee begint totdat we aankomen bij hetgeen er in de hadith staat.

Tegelijkertijd zag ik in een andere hadith iets over meerderheid moslims, iemand die toevallig weet hoe het zit?

01-12-2015, 00:14

Citaat door DaarInDeLucht:
Maar dat stond toch ook in een hadeeth, dat de Islam op een gegeven moment iets vreemds wordt,
zoals het is gekomen. Dit is dan langzaamaan waar het mee begint totdat we aankomen bij hetgeen er in de hadith staat.

Tegelijkertijd zag ik in een andere hadith iets over meerderheid moslims, iemand die toevallig weet hoe het zit?
Up

01-12-2015, 00:23
Dit zagen we toch al lang aankomen?