Bekijk volle/desktop versie : Marokkaan steekt ex dood in bijzijn van kinderen



30-10-2015, 17:55
Een Marokkaans gezin in Italië is uit elkaar gescheurd door een ernstige moordzaak.

De 35-jarige Rachid Rahali en Nadia Salami woonden in de Italiaanse stad Cesena toen ze besloten te scheiden. Wanneer de scheiding heeft plaatsgevonden kon Cesena Today niet melden maar het zou in ieder geval geen recente scheiding zijn. De bom kwam tot ontploffen toen Nadia de kinderen meenam en in een andere stad besloot te gaan wonen. Haar ex-man had veel moeite met dit besluit.


Zondag kregen de twee ruzie om de situatie. Rahali kon zich niet beheersen en stak zijn vrouw dood met een mes. De drie kinderen zagen alles gebeuren. Hun vader waarschuwde vervolgens zelf de politie. Tijdens het verhoor gaf hij toe zijn vrouw te hebben omgebracht. De kinderen zijn nu in handen van jeugdzorg.

30-10-2015, 19:13


tazz 3la man nu worden die kindjes ergens bij pedofielen gestopt verkracht voor het leven

30-10-2015, 19:38
Even serieus wat is dat toch met die fuckt up zgn losers van mannen!

En nu is ie zo happy. ...moeder naar haar schepper gestuurd op zijn verantwoording. ...kinderen voor het leven getekend dit zullen ze nooit vergeten ....hij de cel in .....ewa kijk wat je aanricht als je naar de sytaan luistert ....eeuwig zonde.

Arme kinderen

31-10-2015, 08:56
Sba7lilllah... De wat een verschrikkelijk nieuwsbericht. Wat heb je daarmee bereikt, Rachid Rahali? Triest! Echt triest.!! Sabr voor de nabestaanden!

31-10-2015, 20:56


Moge allah swt haar een bewoner van het paradijs maken.

Zo triest voor de kinderen. Breekt mijn hart. Waarom kunnen we gewoon niet op een respectvolle manier scheiden? Zonder gezeur gewoon overeenkomen en beiden verder gaan met hun leven. Ya allah zorg dat de kindjes voor altijd in veilige handen zijn.