Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Dit is een vraag voor alle meiden die zich bedekken!MissLovePeace
11-04-2002, 22:23


Ik zou graag van jullie weten of jullie werken en zo ja, full time of parttime? Ik vraag me echt af hoe dat nou precies zit. Hadden jullie moeite met het vinden van een baan? waar werken jullie dan zoals? wat voor soort bedrijf? alvast bedankt! Take care.

Igwana20
12-04-2002, 21:40
Sallaam Alikoem Warahamtoe Allah, Ik draag zelf wel hijab. En het was voor mij best wel moeilijk om een goede baan te vinden in de sector die ik wilde. Bij mijn huidige werkgever, deden ze wel moeilijk in het begin, maar het waren mijn collega's. Maar ik heb doorgezet. En nu gaan ze met mij om, zoals ieder ander. Ma'sallamaa Igwana20 ;) Hamdoelillah.

kwis
27-02-2004, 16:18
Ik weet wat je bedoelt ik draag het ook pas maar denk alleen aan allah dan is de rest niet meer belangerijk en allah gaat jouw hier mee stunen. komt goed insallah

fatoush1
29-02-2004, 18:12
Ik draag ook een hijaab en ik werk. Ik heb er persoonlijk nooit problemen mee gehad. Mijn collega's vroegen aan het begin wel veel niet alleen over de hjiaab, maar echt over alles wat met de Islaam en met marokkaans zijn te maken heeft. Weet wat je moet antwoorden en laat je niet gek maken. Je moet vertrouwen hebben in Allah...dat is het belangrijkste.

Hanan_moslima
29-02-2004, 19:04


Het klopt wat mariam zegt.. maar wat als je gaat soliciteren naar een baan en je wordt alleen al op je uiterlijk afgewezen??? Dan heb je toch geen kans gehad om jezelf te bewijzen..? :confused:

lella_ouafae
05-03-2004, 17:22
Ik zit op school maar ik heb daarnaast in een supermarkt gewerkt en nu werk ik in een callcenter en ik loop ook nog stage bij een overheidsinstelling bij alle drie was het geen probleem dat ik een hoofddoek draag, ik ben twee keer afgewezen: C1000 en v&d door hijab, maar jaaa ik ga hem echt niet afdoen, dan hoef ik daar niet eens te werken :rolleyes: Ik zou er niet te veel mee zitten meid :zwaai: