Bekijk volle/desktop versie : Vergiftiging van de Ummah



11-04-2005, 17:07

Citaat door ali robio:
Vergiftiging van de Ummah

In de naam van Allah, De Barmhartige, De Genadevolle

Voorwaar, alle lof zij aan Allah, wij prijzen Hem, zoeken onze toevlucht bij Hem en vragen Hem om vergiffenis en wij zoeken onze toevlucht bij Allah tegen het kwade van onszelf en het kwade van onze daden.
Wie door Allah geleid wordt, kan door niemand in dwaling worden gebracht en voor wie dan dwaalt is er geen leiding.
En ik getuig dat er geen andere god is dan Allah, als Enige, zonder deelgenoten, en ik getuig dat Mohammad Zijn dienaar en boodschapper is.

De vijanden van de Islaam hebben zich zeker doelbewust ingezet om het werkelijke beeld van de jihaad in de geesten van de moslims te verdraaien. Een doelgerichte aanval werd ingezet tegen de Islamitische jihaad, nadat de Khilafa werd kapot gemaakt. Vele van deze leuzen hebben zich reeds genesteld in de harten van sommige naïeve moslims. Enkele voorbeelden van hun waanzin is dat de Islaam is verspreid met het zwaard, dat de moslims terroristen zijn en dat de Islaam een gewelddadig geloof is. Daarop gingen de moslims in verdediging weliswaar met een goede intentie, maar met een verslagen geest.

Tegelijkertijd hebben deze vijanden al hun krachten gebundeld om een oorlog tegen deze religie te voeren, en om het licht van de islaam uit te doven. Op die manier hebben zij sommige bewegingen geadopteerd, zoals de Ahmadiya, Bahaïsme en de tegenwoordige Salafi-Dawa teneinde de jihaad binnen de godsdienst van Allah op te heffen.

Één van de mensen die deze list inzag, en het gevaar door had was de shahied sjeigh Abdullah Azzam. Om de verplichting van jihaad weer tot leven te wekken, die intussen was uitgestorven in de gevoelens en beleving van de moslims, heeft hij met luide stem de Islamitische wereld verklaard, en zelfs voor de hele wereld, zonder enige twijfel:

-“Ja, onze godsdienst is inderdaad verspreid met het zwaard, en het vaandel van het monotheïsme kan niet opnieuw hoog in de lucht wapperen, in alle uithoeken van de wereld, behalve met het zwaard.”

-“Het zwaard is het enige middel om de obstakels uit de weg te ruimen, en de Islamitische staat op te bouwen.”

-“Terrorisme is een verplichting in de godsdienst van Allah, en Allah zegt: “En brengt wat jullie kunnen aan macht, en strijdrossen om daarmee de vijanden van Allah en jullie vijanden te terroriseren.” (Soerra Al-anfal(8) vers 60)

Het is onze geestelijke verslagenheid wat heeft geleid tot de vernederingen van de moslims van vandaag de dag. 1.5 Miljard moslims lopen er rond op aarde, en op een enkeling na kijken wij allen toe hoe de eerste kibla (Al-aqsa moskee) word bezet door de gebroeders van apen en varkens, en hoe het Palestijnse volk word uitgeroeid. Wij zien hoe Afghanistan en Irak worden veroverd, en hoe onze medemoslims vernederd, verkracht en afgeslacht worden, maar de meeste van ons komen niet verder dan een verontwaardigde reactie. Sommigen overwegen nog om misschien een demonstratie te organiseren, maal al met al is dit niet de manier waarmee wij een einde kunnen maken aan de overheersing van deze polytheïsten, en de vernederingen waar zij de gelovigen aan bloot leggen.

Op dit moment deinzen de polytheïsten nergens meer voor terug omdat zij weten dat de moslims geestelijk vergiftigt zijn. Hierdoor blijft de ware laffe aard van de polytheïsten voor ons verborgen.

“Zij bestrijden jullie niet gezamenlijk, behalve in versterkte steden of van ACHTER MUREN. Hun onderlinge geweld is hevig, jullie denken dat zij een eenheid vormen, maar hun harten zijn verdeeld. Dat is omdat zij een volk zijn dat niet begrijpt.” (Soerra Al-Hasjr(59) vers 14)

Kijk hoe de gebroeders van apen en varkens druk bezig zijn om muren te bouwen!

“Hij is Degene Die de ongelovigen onder de mensen van de Schrift (Joodse stam van Bani Nadhir) uit hun woonplaatsen heeft verdreven bij de eerste verzameling (daartoe). Jullie dachten dat zij niet zouden weggaan en zij dachten dat hun burchten hen zouden beschermen tegen Allah. Toen kwam (de bestraffing van) Allah tot hen vanwaar zij het niet vermoedden, en Hij wierp grote angst in hun harten. Zij verwoestten hun huizen met hun eigen handen en (die werden verwoest) door de handen van de gelovigen. TREKT DAAR LERING UIT, O JULLIE BEZITTERS VAN INZICHT!” (Soerra Al-Hasjr(59) vers 2)

Albaraa Al-Andalusi.
.

11-04-2005, 17:33


sub7anallah!!
gair ins7allah ..djazaka allahoe ghairan voor het plaatsen...

wa aleykum selam

11-04-2005, 21:47
Salaam agawat, maar ik vrees dat dit stukje niet juist is. Ik heb het namelijk op gezocht!!!!-

“Terrorisme is een verplichting in de godsdienst van Allah, en Allah zegt: “En brengt wat jullie kunnen aan macht, en strijdrossen om daarmee de vijanden van Allah en jullie vijanden te terroriseren.” (Soerra Al-anfal(8) vers 60)

Dit is het juiste stuk uit de vertaalde koraan..

8. De Oorlogsbuit (Al-An'faal)

vers 60. En maakt aan de grens alle mogelijke strijdkrachten en vastgehouden paarden voor hen gereed, waarmede gij de vijand van Allah en uw vijand en anderen buiten hen, die gij niet kent, doch die Allah kent, moogt afschrikken. En wat gij ook voor de zaak van Allah besteedt, het zal u ten volle worden terugbetaald en u zal geen onrecht worden aangedaan.