Bekijk volle/desktop versie : alleen nog een leuke vent voor Latifamaroc



21-09-2015, 23:01
ik maakte de afgelopen jaren van alles mee, zoals een scheiding. Over mijn leven als single moeder schreef ik vorig jaar een boek en een voorstelling. Eerlijk zijn over dat het ook weleens slecht met mij ging, troostte mij. Het gaat nu goed met me, maar ik zou nog wél een leuke man willen ontmoeten...

Ik vind dat ik eerlijk moet zijn over de dingen die ik meemaak. Het voelt als een soort verplichting aan de mensen die in een soortgelijke situatie zitten. Op Twitter doet iedereen maar of je de hele dag met je knapste gezicht witte wijn op een terras zit te drinken. Ik vond het fijn om er op te zetten dat ik een mega-kutdag had gehad en dat ik getroost moest worden met een mooi liedje.

Intussen heb ik mijn leven goed op de rails als werkende moeder. Toch is er nog iets te wensen: een man aan mijn zijde. Op dat vlak zit het nog niet mee. Ik trek moeilijke mannen aan. Ingewikkeld, afstandelijk, eigengereid. Ik vind mensen met een diepe passie en een visie interessant, die hun eigen ding doen, maar ja: dat betekent dat ze ook altijd hun eigen kant op gaan.

Op lastige liefdesmomenten neem ik het heft in eigen handen,Ik ga niet eindeloos zitten wachten tot ik gebeld word. De zoektocht naar de goede man, dat is eigenlijk de enige strijd die ik nog heb in mijn leven.

21-09-2015, 23:45


En wat is de auteursnaam

22-09-2015, 11:21
Aldus Babette van Veen.

22-09-2015, 11:24

Citaat door Prisma_:
Aldus Babette van Veen.
-

22-09-2015, 12:47


http://https://www.google.nl/search?q=k+maakte+de+afgelopen+jaren+van+alles+mee ,+zoals+een+scheiding.+Over+mijn+leven+als+single+ moeder+schreef+ik+vorig+jaar+een+boek+en+een+voors telling.+&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=rzEBVpHUNIura6Xmj9AL