Bekijk volle/desktop versie : Studentenvereniging Utrecht is op zoek naar commissieleden



13-09-2015, 14:39
INSAN is op zoek naar commissieleden! Lijkt het je leuk om als student van de UU of HU actief te zijn binnen onze multiculturele vereniging waarbij de Islam centraal staat en wil je een bijdrage leveren aan het leuker maken van het studieleven van je medestudenten ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stuur je CV en motivatie naar aanmelden@insan.nl en geef aan in welke commissie je geïnteresseerd bent. Misschien verwelkomen wij jou binnenkort als commissielid!

Commissie Public Relations
Commissie PR is een commissie die zich bezig houdt met alle public relations. Zo ben je als commissie actief bezig met het werven van nieuwe leden, aankondigen van activiteiten en het vergroten van de naamsbekendheid. Daarnaast ga je met de commissie op zoek naar sponsoren, hou jij je bezig met het plannen van proces in het sponsorplan en probeer je zo goed mogelijk contact te houden met de sponsoren. Uiteraard is dit de ultieme mogelijkheid voor jezelf om je eigen netwerk te vergroten. Verder ontwerp je flyers, beheer je social media en is er voldoende ruimte om je eigen creativiteit te uiten.

Commissie Netwerken
Commissie netwerken organiseert evenementen die bijdragen aan het verbreden van het netwerk van de multiculturele student. Kom in contact met grote bedrijven, leer ondernemers kennen, maak kennis met het zakenleven en ontdek je potenties. De commissie netwerken zet zich volledig in om de studenten klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Commissie Ontspanning
Naast het studeren wil je af en toe je gedachten op 0 zetten en even ontspannen. Deze commissie staat klaar voor onze leden hierin te dienen. Filmavonden, gezellige workshops, leuke dagjes uit of quizavonden, er is genoeg ruimte om je ideeën binnen deze commissie kwijt te kunnen.

Commissie Educatief
Commissie Educatief organiseert debatten, lezingen en andere leerzame evenementen. Dit zijn inhoudelijke academische activiteiten, die dan wel islamgerelateerd of over andere leerzame onderwerpen gaan.

Commissie Noor
Commissie Noor is een commissie vóór vrouwen dóór vrouwen die mogelijkheden biedt om een ontmoetingsplek te zijn voor de studentes van diverse opleidingen, achtergronden en vakgebieden. Commissie Noor streeft ernaar om te luistert naar de stem die gehoord wil worden. Commissie Noor draagt bij aan de spirituele, educatieve en emotionele groei van onze studentes. “There is no tool for development more effective than the empowerment of women”.